Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 24 februari 2012

Jag är så lyckligt lottad.

Hej vänner!

Jag går ju fotokurs och ett av våra uppdrag är att delta i foto maraton på lördag. Vill du hänga på så kolla in deras hemsida. fotosondag.se Jag kämpar på med att få till en bra bild av min tavla med stearin ljuset som motivet. Varken jag eller min lärare är nöjd men tids nog.


Många av mina funderingar tar sig form antingen på mina hundrundor eller i duschen. I dag slog det mig, inte för första gången men ändå...... jag är sååååå lyckligt lottad. Jag har helt underbara föräldrar som stöttar och som alltid finns till hands. De hjälper oss massor och njuter av att vara mormor/morfar på ett underbart sätt. Barnen har en härlig relation till dem och trivs i deras sällskap. I förrgår tillbringade jag massor av timmar på ett café med min mor. Vi pratade och skrattade och plötsligt hade morgonen blivit till sen eftermiddag. Nu är far och svärfar här och drar upp golv i kök och mathörna, så att maken kan fortsätta lägga klinker i morgon. Hemma hos mormor/morfar sitter lillebror och kusinerna och äter frukost. Det blev en spontan övernattning där i går. Min stora kille har tillbringat veckan på en handbolls camp och är trött på kvällarna men så nöjd med livet. Min finalivskamrat och jag tog en lång kvällspromenad i går, vi småpratade om ditt och datt och njöt av varandras sällskap. Mitt hem är för tillfället väldigt stökigt, men vi kommer att få så fint. I trädgården blommar vintergäcken, det knoppas i träd och buskar och solen skiner på vårt fina hem. Jag har fina vänner, mina syskon finns nära mig, jag kryper gärna upp i soffan med en bok och njuter av en stunds lugn. Barnen har vänner, men trivs även med ensamheten i sitt rum. Jag har nära till mitt jobb, många fina arbetskamrater och ett stimulerade arbete. Vi har vårt underbara Dalsland dit vi åker för att fånga dagen.

 Jag har lite ont i halsen, mina lår kunde varit smalare, det hade varit toppen om jag kunde rita, men jag är så lyckligt lottad av vardagen att det andra kan kvitta.

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg!

  Ha en fin fredag

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Blir så glad för din skull när jag läser ditt inlägg! Känner mig också lyckligt lottad och visst är det bäst när det är vardagen som känns lycklig. Det är ju trots allt vardag för det mesta. Att få låta fotograferingen sluka tid och rum en stund är också en sorts lycka ... även om det följer med en del frustration på köpet;) Gillar dina bilder med ljuset och den fina tavlan.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Puss Syster Yster

  SvaraRadera
 4. Härligt inlägg och det är ju precis så det är. Vad gör något extra kg och lite snuva när man är så lyckligt lottad för övrigt!;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig reflektion :-)

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina