Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 23 januari 2012

Vinterväder......minnen från värmen...... och handboll.

Hej vänner! Sorry, jag vet att jag varit dålig på att uppdatera. Handboll på tv, en mordgåta som suger tag i en och familjen som behöver sitt. Ja så är det, tyvärr kommer ni en bit efter. Handboll, ja i kväll bara måste vi vinna, samtidigt som det bör gå sämre för Tyskland och Polen. Mordgåtan är löst och sjudagars lånet(keplers "Eld vittnet") är åter på biblioteket. Ruggigt bra!


Lillebror har haft feber så vi har varit hemma idag. Det blev en runda med hunden i soligt vinterväder. Vi stampade på is och åkte kana på gatan. Tänk, det räcker med lite kallt väder så kryper barnasinnet ut en bit. Väl hemma fastnade vi framför datorn och bilderna från vår höstlovs semester. Suck, vill tillbaka, vill ha värme och avkoppling.
Vi åkte till Fuerteventura, bodde på ett all inclucive hotell med extra allt, precis vid stranden. Barnen hade fullt upp hela dagarna med allehanda sporter, bad och dykprovning. Vi fanns i bakgrunden med en bok i handen och solen strålande mot oss.

Visst är det härligt att med hjälp av bilder snabbt ta sig tillbaka i tiden.

Nu börjar det............. Hej Sverige!!!!

6 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på er två.
  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, sådana här underbara och varma bilder! Jag förstår att ni längtar tillbaka och vill ha mer... Min mamma besöker min syster i Thailand just nu - gissa om jag är avis?! :) Kram.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder. Ja foton är det bästa som finns att sitta och titta på och minnas tillbaka med.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 4. Det är klart att du får använda mina Lyfta-tankar! Det gör mig jätteglad att någon annan uppskattar dem. Hoppas att de kan hjälpa dig också framåt. Kram!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!
  Så mysigt att drömma sig bort ett tag i minnen och fotografier.
  sv: Dottern följde med till ishallen. Jag förstår det eftersom jag inte heller hade stannat i skolan.
  kram

  SvaraRadera
 6. Kanske är det precis så man ska tackla vinterkylan som plötsligt hittat till våra trakter också, njuta av varma härliga semesterbilder. Jag ska genast prova!
  Sköt om dig!
  Maria

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina