Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 4 januari 2012

Utforskning av staden genom kamera linsen.

Min sida är under uppfräschning så våndas icke över dess utseende. Det bättrar sig nog under helgen
Godkväll vänner! Ett snabbt inlägg denna regninga höst kväll..... eller, Januari brukar kallas för vintermånad men jag börjar misströsta. Lika glad som du är Elisabeth över grönt gräs, lika mycket längtar jag efter kyla och snö. I morgon väntar mys! Jag har packat fotoväskan med nya objektivet för i morgon ska jag ha foto dag med min Maria. Vi ska gå på upptäcksfärd genom Lund med kamera linsen som våra ögon. Tanken är att vi ska träna oss inför nya kursen, bekanta oss med vårt nya objektiv (som tomten var så snäll och kom med till oss båda på julafton) och leka mästerfotografer.
...och icke att förglömma fika, prata och fika och prata....
Finaste julängeln ligger skönt ner packad i jullådan. Denna lilla silver dam betyder så mycket för mig. Den fick jag 1998 av min "syster" Pärnilla som tyvärr inte finns hos oss mera. Just under julen tänker jag lite extra på henne.

När kvällen stundar ska jag duka fint, kanske ala nyårsdukningen och bjuda familjen på musslor från saluhallen och någon god köttbit med färsk pasta där till. Det känns att helgen inte är långt borta.


Sov gott, det ska jag göra, jag ska bara............

4 kommentarer:

 1. Jag som längtat så efter vår tur till Lund är nu minst sagt irriterad på vädergudarna. Är en stunds uppehåll för mycket begärt?! Kunde man inte tänka sig något dämpade vindar?! Nåja vi får en trevlig dag ändå. Vi ses!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med ett nytt objektiv. Och med fotokurs. Vad är det för typ av objektiv? Hoppas ni får lite solljus under er tur till Lund. Det är ju så tröstlöst att fotografera i detta eviga mörker.

  Jag håller helt med dig om vädret. Mycket bättre med fem minusgrader, gnistrande snö och sol än regn och storm som vi har nu.

  Tack för din rara kommentar om min nyårsmiddag. Du är välkommen till mig på middag när du vill.

  Ha en fin fortsättning på helgen. Kram.

  SvaraRadera
 3. Fin dukning till nyår - hoppas ni hade det like toppen som vi.
  Trist att vädret inte är med er på er Lunda-tripp men samtidigt kan det ju ligga i själva utmaningen när man ska fotografera.
  Ser fram emot att få se resultatet.

  Ha det så bra den här sista mysiga helgen innan livet startar igång igen!
  Stora kramar //Monica

  SvaraRadera
 4. Fotorunda i Lund, det låter härligt! Kommer fortfarande ihåg vännernas bröllop i Kulturen. Vilken idyll! Hoppas att du har haft en alldeles underbar dag! Det verkar annars som ni har dragit vädernitlotten i Skåne och på Västkusten den här vintern. Kram.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina