Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 9 december 2011

Morgon bestyr i high heels

Godmorgon vänner!

Fredag morgon och en stundande jul fixar helg. Nice!

Barnen har lämnat hemmet i mitt våld. Jag plockar undan lite här och var allt medan jag smuttar på mitt te och lyssnar på radion. Jag har en timmes lugn

innan jobb och lucia tränande tar vid.


Förra veckan hittade jag ett par helt underbara skor. Färgen gör sig inte på bild men live.... är de toppen. Nu tar jag tillvara varje liten stund för att vänja fossingarna vid " vill du vara fin får du lida pin " just nu trippar jag runt i morgonrock och dessa finingar.

Ses i kväll :-)


So long!


Published with Blogger-droid v2.0.1

4 kommentarer:

 1. Skorna är hur läckra som helst! Älskar röda skor! Är det en fest i antågande, el ska du bara vara en helläcker tomtemor :D.

  Men klackarna... en gång för länge sedan kunde jag nog gå i sådana, men efter många år på landet i kängor så får jag vara glad om jag kan gå runt i några centimeterhöga klackar *gapskratt*.

  Vi är bjudna på födelesdagsfest. Det är vår vän i livsnjutargänget som fyller jämnt. Han bor på en herrgård o då kan du föreställa dig hur en stor tillställning i festvåningen kommer att vara. En bal på slottet... *skrattar*.

  Efter mycket möda har jag hittat en enkel "lilla svarta" med lite blingbling. Ville egentligen ha röda skor men fick ge upp letandet. Det blev istället svarta med lite blingbling även här.

  Varm kram till dig vännen

  SvaraRadera
 2. Snygga skor! Jag önskar jag kunde ha sådana! Jag blir så avundsjuk på de som kan men med 177 cm blir jag lång som en följetång...
  kram

  SvaraRadera
 3. Som ung gick jag inte i annat än sådna ansygga skor. Nu många år senare skulle jag inte 4ens drömma om att göra det. Pin är inte min grek längre :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Wow! Läckra. Min Mortons tå ställer till det. Kan aldrig mer, någonsin, ha liknande skor efter en fest då jag gick omkring i ett par fotmarodörer. Fint för er som kan!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina