Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 17 december 2011

Lördag, underbara lördag

Hej fina du!
Sitter vid datorn, fortfarande i klädd mitt röd och vit randiga polaren nattlinne och ulliga morgonskor.
Bredvid mig har jag dagens tredje kopp jul te.
Maken och stora sonen är på vildsvins jakt, lillebror badar och tanken är att vi senare ska vi dekorera årets pepparkaks hus.
Julklapparna är inköpta, det mesta julgodiset färdigt och lugnet hägrar över vårt hus. Det känns skönt, jag har plocka bort många måsten och tänker mera på att vara här och nu. Det fungerar riktigt bra. Jag putsade fönsterna vackert fina innan första advent. Stjärnorna lyste så vacker och reflekterade sig i de rena fönstren sedan kom stormen...... Jag borde kanske putsa dem igen, men jag bygger hellre lego med lillebror. Jag borde kanske samla ihop kvistar och annat som yr runt i trädgården, men jag myser hellre med en bok här inne eller går en långrunda med hunden.  För vems skull gör du alla dina måsten?

Som sagt är detta en lördag helt utan måsten. Radion skrålar i bakgrunden och ute blåser det som attan.
Vi behöver inte gå ut, vi behöver inte trängas i affärer, vi äter när vi blir hungriga, tar ett glas julmust när vi blir sugna. Jag ska fotografera lite jul mys och visa för er, kanske se en film eller bara vara.
I kväll väntar mysig middag med härliga vänner. Planering inför årets nyår står på schemat och det kommer nog spelas lite kort, allt medan killarna ramlar in i tevespelens värld.

Vad gör du en dag som denna?
Kramar i massor
Kristina3 kommentarer:

 1. Det låter så skönt.
  Här har jag bockar av några av göromålen som jag planerat och det är den känslan som kommer efteråt - som är så eftersträvansvärd.
  Det jag blivit duktigare på är att inte planera så mycket utan bara det som ger mig den där härliga tillfredsställelsen efteråt.
  Kanske blir man lite klokare med åren som går och planerar in vila, fika och bokläsning också.

  Hoppas ni fick en fin lördagkväll - våran blev toppen som vanligt.
  Vi hörs snart
  Kram Monica

  SvaraRadera
 2. En dag utan måsten ,så skönt!

  Jag ska erkänna att jag inte lider av ngn julstress. Känner ett lugn kring allt detta. Jag prioriterade bort att putsa fönsterna.
  Det tar sig i strävan mot good enough :-)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Det där lät riktigt skönt! Just nu ska jag ta itu med Vardagen, men jag ska också tillbringa tid med finaste lillpluttsyrran som är på besök ifrån Umeå på väg till Skottland. Ha en fin vecka! Kram.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina