Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 5 december 2011

Jag har funderat!


Jag gläntar lite grand på dörren, kikar in genom det lilla hålet :)

Jag har verkligen saknat er, det känner jag nu. Hoppas ni finns kvar där ute och att ni mår förträffligt allihop trots detta eviga regnande och blåsande.
Vid flera tillfällen på sista tiden har jag känt mig sugen att komma tillbaka. Tanken att " detta skulle jag vilja skriva om " har drabbat mig igen och ingen är gladare än jag. Om jag väljer att öppna dörren helt eller att bara kika in i bland får framtiden utvisa men nu är jag här i alla fall.

Lussekatts degen står och jäser i min fina kitchen Aid, eller min..........jag köpte den till maken när han fyllde år i september. Smart va! Vi hade pratat om att vi skulle köpa en, men inte kommit till skott så då gjorde jag en kul grej av det. Nu bakar vi nästan allt bröd själv och med två växande pojkar går det åt en del.
Julpyntet börjar så smått flytta in lite här och var, den första glöggen är upp drucken  och i morgon väntar julfest med jobb.

Förra årets december månad var väldigt vacker med all snön men eftersom min höst inte varit den bästa hade jag ingen kraft att njuta fullt ut. Det ska jag ta igen i år. Vi pyntar inte så mycket, jag gillar det lilla, men stämningen och julkänslan är på topp. Julkorten är färdig skrivna, det mesta på julklappslistorna är fixat och till helgen kommer granen in. Jag har planer på vilket julgodis som skall bakas men vågar inte ge mig på det ännu. Hela familjen har nämligen svårt att hålla fingrarna i styr när det finns ngt gott framme.

Nästa helg ska jag på julmarknad med bästa Maria, vi har tänkt smyga runt med våra kameror och dokumentera julen.
Fotokursen jag gått på har överträffat sig själv och vi är så nöjda. Nästa vår hoppar vi på fortsättningskursen och vips bliv vi fullfjädrade fotografer.......
 
Det känns som om jag skulle kunna skriva om ingenting i en evighet men jag sparar mig.

Nu väntar hundrunda med finaste och sedan ska degen bakas ut.
Ännu en gång vill jag krama er för era fina kommentarer.

Se you!

7 kommentarer:

  1. Kul att du finns kvar även om du väljer att blogga lite då och då. Gör det som känns bra. Jag tycker det är väldigt kul att ha dig tillbaka. En kär bloggvän vill jag alltid läsa mer av!
    kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att höra från dig. Har tänkt på dig och undrar om det varit fel på datorn som inte uppdaterat men vips så är du där igen, hoppas du stannar.

    Kram kram Anna
    http://godastunder-tokigaideer.blogspot.com/

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Har saknat dig och är glad att du är tillbaka<3
    kramar i massor från lilla mig

    Anna

    SvaraRadera
  4. Åhh så roligt att få ett livstecken! Saknar dig...

    Här hemma är det lite juligt, granen ska också bli klädd till helgen.

    Av någon underlig anledning blir det för varje år, mindre o mindre julpynt i huset. Kanske det är så med pyntet som med stressen. När man är fartblind så öser man på med pyntet. För man "ser inte skogen, för alla träden". Ju lugnare man är i själen, desto mer sparsmakat vill man ha det runt om sig ;).

    Mysigt att läsa om dina julpysselplaner. Hos oss har det aldrig tillverkats julgodis. Är inte själv förtjust i sött o har därmed överfört detta på resterande familj. Ingen av dem gillar heller detta *skrattar*.

    Men är det något vi alla saknar så är det min mors goda kakor som hon bakade till jul. Har recepten o har faktiskt tänkt överraska familjen med att baka åtminstone en kaka... ;).

    Sonen kommer snart hem o jag räknar ner dagarna. Saknar honom så mycket...

    Varmaste kramen till dig vännen

    SvaraRadera
  5. Kul att höra från dig!

    Tänker på dig, och hoppas du mår bra. Hälsa fina familjen!

    SvaraRadera
  6. Mmm... en KitchenAid som går varm!
    Praktisk och snygg - kan tänka mig att det blir goda bröd!

    Så kul att se dig här igen och att livet verkar vara fint med lite planerat kontra hemmamys.

    Vi hörs snart igen kära du.
    Kram Monica

    SvaraRadera
  7. Ja, men här är du ju igen! Hurra! Jag förstår att du älskar "din" köksmackapär. Vi använder vår (eller det var faktiskt jag som fick den) minst en gång i veckan, men så här i juletider mycket oftare. Vi har också fått en insats så man kan mala egen köttfärs, men det har jag inte vågat mig på än...

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina