Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 8 september 2011

Jag är inte klar!

Hello girls! Tror bestämt att min spa kur hjälpte. Jag mår så mycket bättre nu. Tyvärr gäller det inte resten av familjen. Det snörvlas och hostas lite varstans.


Överallt suckas det över vårt tråkiga väder och jag kan inte annat än hålla med. Vart tog det fina höst vädret vägen. Hallå, det är bara början av september, jag vill sitta under björken och njuta med en kopp kaffe, kura i hop mig med en bok och bara vara. Jag är inte klar med sommaren Jag vill ställa till med kaffekalas, duka fint och klaga över att solen bränner mot mina kinder. Jag vill ha grillkvällar med mina grannar, spela kubb och krocket.

Jag är inte klar!!!!!!! Dessutom behöver jag en ny höstjacka och det vill jag inte köpa nu. Jag vill fynda sommarkläder och................ Tur att resan till värmen är bokad och betald :) Kram Kristina

3 kommentarer:

 1. En resa till värmen låter trevligt.

  Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Resa till värmen låter underbart... Hoppas att du hittar några riktiga fynd bland reakläderna. Det kan man göra, särskilt om man har stl 34 eller 44+! Jag är själv trött på sommarkläderna, men jag njöt i stora drag av den vackra sensommardagen vi fick idag. Underbart! Skönt att du mår bättre förresten.

  SvaraRadera
 3. Godmiddag!
  Sommaren är man väl aldrig klar med - den hade gärna fått stanna ett halvår för min del.
  Du har en award hos mig om du har lust & tid.
  Sköt om dig min vän!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina