Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 14 juni 2011

Sommar i P1

Hej hopp, en liten hälsning till er denna tisdagskväll.

Jag är bara inne en snabb sväng denna kväll, det finns massor att fixa med här hemma, tråkiga måsten. Tvätt som skall strykas och hängas in, golv som borde dammsugas och hyllor som behöver torkas av. Rullvagnen under trappan är en grym dammsamlare. Emellanåt funderar jag på att plocka bort den, men har inget annat att sätta där i stället. Alltså blir det en sväng med dammtrasan var varannan dag......


Så äntligen publicerades sommarens radiopratare.
Det var många namn jag inte kände igen, vilket är roligt.
Några måsten i år är i alla fall Henke Larsson, Leif GW Persson, Johan Wester, Pia Stunhage, Håkan Juholt, Patrik Sjöberg och lyssnarnas sommarvärd Monika Nyström.
Här kan du läsa hela listan.
Sommar inleds av allas vår Mark Levengood den 25 juni, midsommardagen kl 13

För mig är sommarpratarna semester, mys, barndomsminnen, avkoppling, skratt, gråt, förundran och en väldig blandning av musik.
Första gången sommarpratarna sändes var 1959 och i tablån stod det att det var
" lättlyssnat för semesterfolk "

Jag kommer helt klart finnas vid en radio antingen kl 13 eller 22. Visst kan man lyssna i efterhand men det är inte samma sak.

Nu väntar mina måsten.
Kram Kristina

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det låter så mysigt med sommarpratarna men glömmer allt för ofta bort det. Ska göra ett nytt försök med lyssnandet denna sommaren.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig om att det är hopplöst att ha saker under trappan. Men himla snyggt ser det ut hos dig. Kram

  SvaraRadera
 3. Sommarpratarna gillar jag. Finns en hel del intressanta i år. Klockan 22.00 sitter jag på altanen med tänt stearinljus och en filt om mig och lyssnar. Perfekt.

  Svar:
  "Fågelbovägen 32" har jag läst. Den var jättebra!

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig lyssnat men är nyfiken på att göra det. Har förstått att man kan ladda ned dessa på ipoden. vet dock inte hur :-(
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Här är en till som tänker lyssna i sommar. Kopierade listan på jobbet idag, har nog svårt att se ut några utöver andra, man brukar bli överraskad av okända och få en annan bild än det man tror om vissa. En av mina favoriter häromåret var Dolph Lundgren som gav en helt annan bild än den store starke Ivan Drago. En som jag är lite nyfiken på är Gina Dirawi, ung bloggartjej som kommer härifrån Sundsvall, fast egentligen från Palestina.

  SvaraRadera
 6. Jag är också ett "Sommar" fan och har skrivit om det jag också :) ..

  Ha det bra

  Kram Elvira

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina