Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 23 februari 2011

Halvlek!

Hej hopp!

Vad händer hos er denna lillfredag? Hos mig är det tyst som i graven, om man bortser från Tyra som vaktar till tusen. Snacka om irriterande. Hon tar verkligen sin uppgift som bodyguard på fullaste allvar. Så fort hon hör ngt konstigt ljud skäller hon och springer till dörren eller till ett fönster. Konstigt är det att inte husse kommer hem eller att pojkarna inte finns i närheten.

Som titeln förtäljer kommer snart mina finingar hem igen. Jag har nog njutit färdigt av ensamheten nu tror jag och längtar efter dem mer än jag trodde att jag skulle göra. Det hade varit bra om de kom hem om. Vi kunde äta lite tillsammans och prata om deras upplevelser. Barnen är så uppfyllda av resan, det är härligt att höra dem berätta i telefon, men det är inte samma sak. Jag vill krama dem, rufsa om dem i håret och göra mellis åt dem.
Jag saknar P också så klart. Jag saknar värmen i sängen, dagliga samtal och vårt kvällskaffe. Tänk vad primära saker betyder mycket i vår vardag.

Har jag tråkigt då här i min ensamhet?
Så klart inte, i gårkväll var min underbara vän hos mig på middag. Vi satt i timmar och pratade om allt möjligt. Tiden bara rusade iväg och plötsligt var det sent, sent. Tack fina Maria för en mysig kväll.

Idag på eftermiddagen dök en annan vän upp. Jag satt vid köksbordet och läste när jag såg någon komma in i trädgården. Vem kan det vara tänkte jag? Sedan såg jag vem det var och blev full i skratt. Onsdag eftermiddag = fika med S :), men visst var det nästa onsdag vi bokade. Först blev jag lite ställd och det snurrade till i huvudet. Oj jag har inte plockat undan i köket och vad ska jag bjuda på? Jag brukar vara så välförberedd och vill gärna baka ngt när jag har fika date.
Men det fick bli lite improvisation och det är nyttigt för mig.
Vi hade det jätte mysigt och pratade massor och som vanligt fortsatte vi prata länge i hallen trots att hon skulle gå hem.

Nu ska jag se halv åtta hos mig. Denna veckan är det par som bjuder andra par på middag. Kul omväxling tycker jag.

Kram så länge!

3 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Så skönt med vänninebesök - då flyter tiden iväg och man har roligt dessutom. Förstår verkligen att du saknar dina pågar men snart så...
  Själv sitter jag med ett frågeformulär till morgondagens hälsokoll. Vi skall cykla för att kolla motionen - herregud ångesten hoppar på axeln. Men det är inget att göra åt det nu!
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är skönt med ensamtid men jag är nog som du... Längtar alldeles oerhört att få hem dem igen. Sonen kommer hem fr Lund i helg o jag gläds alldeles oerhört! *skrattar*. Få mysa o laga alla älsklingsrätter till honom.

  Är väldigt tight med min man. Lite ovanligt tät liksom ;). Vi trivs tillsammans, han är min allra bästa vän, egentligen den bästa delen av mig ;). Jag har aldrig haft det så här o jag är lycklig över att ha hittat min soulmate.

  Ibland har man tur o finner sin drömprins, men det brukar allt som oftast ta lite tid att hitta honom. Jag fick dessutom lämna landet för att hitta min *gapskratt*.

  Jag är superduktig på att släppa kraven vid besök! Men så har jag tränat i många år ;). Har i princip aldrig fika hemma o även om jag vet att jag får vänner på besök så är det sällan el ALDRIG som jag bakar el köper hem fika. Det brukar ligga någon mörk choklad o "skräpa" som jag kan ta fram.

  Har intalat mig att det är mig de kommer för att träffa o inte för att få smarriga bakverk här.

  Psst... Billigast är ju att hyra ut privat. Då slipper du avgifter till "byrån". Men samtidigt har du garantier när du hyr ut via en "byrå". Testa med mina länkar o se. Det finns säkert mängder med sydeuropeer som längtar till vackra Dalsland. :)

  Lovar att höra av mig när jag tar mig söderöver!

  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 3. Låter så härligt med lite egentid och fikastunder med väninnor och välstädat hemma, passa på att njuta så mycket du kan

  Tack för dina fina ord hos mig. Ikväll är jag lite för trött för att studsa fram ;) .. men jag är glad och ivrig på dagtid, när jag är på jobbet.

  Kram Elvira

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina