Nya förutsättningar

Hej min vän!

Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 1 februari 2011

Bullarnas bulle!

Hur många semlor har du ätit eller föredrar du kanske att säga fastlags bullar.



Jag älskar dessa små bakverk och skulle lätt kunna äta dem året om.
Jag har faktiskt bara ätit en men säsongen har ju nyss startat.
Hur vill du ha din bulle är en fråga som oftast kommer upp vid fika bordet då det är semle tid.
Godast är barnens farmors hemma gjorda med krämig nötblandning och lagom med grädde.
Därefter föredrar jag byn variant med mandelmassan riven i grädden.
Vi brukar göra egna och då kan man ju själv bestämma hur man vill njuta av sin bulle.
Hetvägg, bulle i djup tallrik med mjölk har jag aldrig provat.
Semlor inköpta i färdig kartong på tex konsum........nej tack!

Men i kväll blir det en från byn, till vår tisdagsläsning. Nu kan jag inte hålla mig längre:)

Ha en bra dag!

Kram Kristina

2 kommentarer:

  1. Jag åt två i början av januari. Sen började jag med LCHF. Men kommer nog äta en på självaste fettisdagen. Och då inte från Konsum utan från något av "fin"-kondisen. Gillar bäst den semlan med mandelmassa och grädde blandat.:)

    SvaraRadera
  2. haha jag vet ninsann inte hur många jag har tryckt in! Men det har blivit rätt många. Har både bakat egna och köpt i bageri. Gillar "Bengans" eftersom mandelmassan är utblandad i grädden.
    kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina