Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 6 januari 2011

Allt som oftast lönar det sig

att lita till sin egen intuition, att lyssna på sitt eget hjärta och ta åt sig av goda råd från någon som står en nära.
Men inte alltid räcker det. Jag går in på mitt tredje år som bloggare och det sista halvåret har bloggandet inte varit sig likt. Inläggen har varit glesare och mina egna krav på innehållet har inte alltid överensstämt med vad jag egentligen vill skriva och eller visa bilder på. Tankar på vem som läser och hur läsaren tolkar mina texter har tagit överhand, samtidigt som jag allt mer funderat över om jag ska fortsätta skriva. Jag har mina favvobloggar som jag flitigt följer och då de inte gör inlägg på ett par dagar undrar jag så klart över det. Vissa av er bloggare har jag fått en relation med och vi "känner" varandra bra trots att vi inte ses öga mot öga. Kanske är det anonymiteten jag vill åt eller ja, jag vet inte.
Jag lever iallafall och mår bra.......för er som undrat :)

Tills vi ses igen!
Sköt om er, varma kramar Kristina

6 kommentarer:

 1. Gott att höra att du lever och mår bra!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Bra att veta vännen!
  kram

  SvaraRadera
 3. <3<3<3
  kram från mig och Lilla T

  SvaraRadera
 4. Ja det är inte alltid lätt att veta hur man ska förhålla sig till det här med bloggandet. Jag tvivlar också emellanåt, precis som jag tror att de flesta gör. Hur som helst så hoppas jag att du kommer underfund med vad du vill göra och att det känns bra.

  Stor kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att allt är bra med dig. Har funderat lite ibland och känt att du haft för mycket... Känner igen mig i det du skriver. Emellanåt känns det som man försöker hålla liv i bloggen utan att ha någon inspiration. Då påminner jag mig om att bloggen finns för min egen skull och att den bara ska vara till glädje, inte som tvång eller för att ge dåligt samvete.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina