Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 4 augusti 2010

Fyra dagar kvar eller .......

Hej vänner!
Snart är fyra veckors semester till ända. Fyra veckor, 28 dagar,
hum massor av minuter. Varför räknar man alltid ner. Bara tio dagar till jul eller endast tre dagar till midsommar. Det jag lärt mig av min semester är att njuta av dagen, njuta just nu. Vad som händer sedan kan egentligen kvitta. Det är iallafall ingenting du kan ändra på.
I förmiddags suckade jag tungt över att det bara är fyra dagar kvar av min ledighet. Hjälp jag har massor av måsten kvar.......


Hoppeberget vid skarsdal.

Sedan öppnade jag datorn, knappade in mitt lösen och läste ett mail från min rektor.
På tisdag har vi uppstart, alla tillsammans. Vi börjar dagen med frukostmingel, planering och blir sedan bjudna på ett enligt mailet "kusligt" äventyr som avslutas med middag på gränden, en helt underbar resturang i Malmö.
Längtar jag till jobbet eller.......

Hela denna Onsdag har jag tillbringat i min trädgård, ståendes i en icke sjukgymnastvänlig ställning. Jag har planterat och fixat i mina rabatter. Planterat nytt och möblat runt lite. Emellanåt har jag traskat bort till hönorna med en liten mask, ja ni skulle se mig. Snart börjar jag väl prata med dem också........

Jag har fått för mig att jag behöver en liten bänk intill husväggen, jag vet
precis hur den ska se ut, vad som ska stå på den men jag vet inte var jag ska hitta den. Jag har kollat på flera ställen men de är för stora eller har de fel färg. Maken har sagt att han kan snickra ihop en till mig, men jag vill ha den på plats nu, inte fixa en massa först. Ilandsproblem mina vänner.......

Tjingeling!
Kram Kristina

3 kommentarer:

 1. Jag försöker verkligen njuta av varje dag, leva här och nu. Inte alltid så lätt men jag har absolut blivit bättre på det. Innan tyckte jag att jag alltid gick och längtade efter något och missade dagarna på något sätt.
  Vill gärna smyga förbi ditt hus när du står och pratar med hönorna! :)
  Jag fick en massa idéer för trädgården när jag gick hemma och njöt, men då har man ju lite projekt sedan!
  Jag tyckte för första gången att det var helt ok att gå tillbaka till jobb efter semestern och när jag hör vad ni ska göra så låter det jättemysigt och roligt! kramar!! :)

  SvaraRadera
 2. Det är inte så farligt, att gå tillbaka till jobbet. Det är egentligen bara kvällen innan som ångensten knackar en på axeln och vill titta fram. Men det är ganska roligt att arbeta, känna att man gör något och aktiverar sin hjärna. Man måste ha det ena för att uppskatta det andra.

  Du har en rolig uppstart som väntar dig efter semestern.
  Sköt om dig
  Kram
  //Carina

  SvaraRadera
 3. Jag bara njuter och blir lika chockad varje gång det är sista dagen.Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina