Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 7 april 2010

Gömt i en låda!

Hej hopp!
Hoppas du haft en fin dag i solen. Eftersom jag slutat tidigt idag har jag njutit i trädgården. Det blev lite ogräsrensning och en kopp te i lä. Mysigt!
I min klädkammare har jag några lådor. En av lådorna är full med underbara minnen, många skratt, ansikten utan rynkor, barn som lär sig cykla, böljande stränder, grillkvällar, goa vänner........you name it.
Konstigt nog är samma låda full med dåligt samvete och prestationsångest
.Barnen har fina album med bilder från när de var små, vi har album fulla med bilder från 90-talet ocgh början av 2000-talet. sedan räckte helt enkelt inte tiden till längre och bilderna hamnade i lådan.Hum..... jag vet inte hur många år jag tänkt ta ta i elendet, sortera och sätta in bilderna i album...........

Finns det fler sådana gömmor ute i landet eller är det bara jag som dras med detta dåliga samvete
.

Tror jag går ut i solen igen, krattar en rabatt eller funderar över stundande planteringar.

Kramis

12 kommentarer:

 1. Jag har några sådana lådor, foto, barnens teckningar som jag tänkte sätta in i en pärm, nåja man ska väl ha något att göra när man blir pensionär! ;)
  Vad härligt med en dag ute!

  SvaraRadera
 2. Jag har också en massa bilder som ligger och trycker i lådor. Någon dag ska jag ta tag i dem och ordna upp dem fint.... har jag hört mig själv säga tusen gånger.

  Nä då är det bättre att njuta ute nu när vi äntligen kan. Varför passade man inte på att fixa med fotona under denna vinter förresten. Satt ju mest inne utan att ha något vettigt att göra!

  Natti natti

  Maria

  SvaraRadera
 3. Nädu, här finns det mer än en låda med dåligt samvete! ;-D Vad mysigt att ni har så fint väder att ni kan sitta ute, här är det grått och dimmigt som gäller..

  SvaraRadera
 4. Haha, nej du är långt ifrån ensam om det. Men du, jag har tänkt på en sak. På filmer har de alltid en massa fina lådor fulla av minnen, foton, brev och annat och aldrig är något särskilt välorganiserat. Det ser så himla mysigt ut tycker jag så jag har bestämt mig för att det är romanstiskt, fint och mysigt att förvara saker och ting i lådor istället för i pärmar och album som mest är otympliga och fula att ha framme. Tack och lov för digitalkameror och fotoböcker säger jag också för allt blir ju lättare nu (bara man kommer ihåg att säkerhetskopiera emellanåt. I vilket fall, hade jag varit som du hade jag struntat i sorteringen och accepterat det faktum att det finns roligare och viktigare saker än att sortera och om man dessutom kan intala sig att det faktiskt ÄR finare och mysigare med lådor så är det ju toppen!

  Ha en fortsatt härlig helg, jag hoppas vi får mycket sol!

  Kramar Emelie

  SvaraRadera
 5. Massvis medfoton här också och även ett dåligt samvete....

  SvaraRadera
 6. Huvudsaken att man har bilderna och minnena. Organisera kan alltid göra senare. Lådan de ligger i är så fin så det är väl ingen brådska. Önskar dig en skön helg. Kram.

  SvaraRadera
 7. Precis samma dåliga samvete finns här också! Jag har ännu inte gjort något första album till min lilleman och han blir snart två.

  Tack snälla för de fina orden du lämnade hos mig! Vi var i Orsa Grönklitt och åkte skidor i år, men jag har varit i Trysil flera gånger också. Det är ett bra skidområde!

  Hoppas du har en skön söndagskväll! Varm kram

  SvaraRadera
 8. Jag scrappar på då och då, men nog finns det en del foton här också. Det är charmigt att titta i lådor med foton också, så det så! Problemet är väl bara att minnen faller bort med tiden och att det finns så många historier som hör till de där fotona.

  SvaraRadera
 9. Hoppas allt är bra med dig och er!
  Har det blivit någon ordning i lådan än?
  Något får vi väl ha kvar att pyssla med när vi blir gamla också, ett perfekt sorteringspyssel på äldre dar...
  Du har en GLAD-award liggande hos mig om du har tid och lust.
  Att bara tänka en stund på vad som gör en glad är rätt mysigt.
  Sköt om dig Kram Monica

  SvaraRadera
 10. Ja du. Här är det en hel väska med dåligt samvete... Jag älskar att fota och gör det så ofta jag kan. Men är betydligt sämre på att ta hand om själva bilderna. Numera är det få som ens blir till pappersbilder... Måste få tid att ta hand om dem.

  Kul att du gillade mitt boktips!!!
  Förstår att den startarde en hel del tankar och funderingar för dig...

  Ha det fint!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 11. Jag har också en stor kartong fylld med foton, allt sedan sonen var liten... Mitt dåliga samvete ligger också där ;).

  Har haft som föresats att plocka fram de bästa, göra album o sortera upp bilderna... Men än har det inte blivit gjort o sonen blir 20 i sommar :D.

  Ska nog ta till mig Tingeltangels kommentar, huvudsaken de finns samlade :D.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Haha, apa på axeln. Jag fattade ingenting först men nu när jag tittar på bilden ser det onekligen ut som en apa!
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina