Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 6 april 2010

BOKTIPS!!

Hej hopp!
För ett tag sedan fick jag ett boktips av Cathrin. Författarna var för mig helt okända men boken lät spännande så jag klickade hem ett ex.
När boken kom ville jag börja läsa den direkt men hade bestämt mig för att ta den med till fjällen så så fick det bli.Boken var jättebra och den gav mersmak. Vet inte om bok två har kommit ännu, men det är en på gång iallafall.
Boken handlar om en psykolog, Siri. Hon finner en av sina patienter död i vattnet nedanför hennes stuga och ett självmordsbrev hittas vid strandkanten ,det dröjer inte länge innan man förstår att det inte var ett självmord utan ett mord. Nu är Siri själv i fara. I boken får man följa både hennes arbete, där hon samtalar med psykiskt sjuka människor och hennes och polisens arbete att hitta den skyldige. Boken är väldigt välskriven och skildrar människors olika öden på ett trovärdigt sätt.
LÄS DEN!!!

3 kommentarer:

 1. Har heller aldrig hört talas om den! Tack för tipset!
  kram

  SvaraRadera
 2. Den har jag inte hörts talan om. Den skall bokas när jag kommer hem. Kram

  SvaraRadera
 3. Sv: Jag jobbar inom dykbranchen. Säljer konfektion.

  Kram kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina