Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 23 mars 2010

ICA

Hej hopp!
Älskar ICA:s reklam med Ulf i spetsen, men handlar sällan på just ICA. Butiken där jag bor är opersonlig och väldigt dyr. Dessutom finns det en uppsjö av matbutiker här så det gör inget att välja bort någon.

Igår när jag lämnat storebror på handbollen så körde jag till ICA på fäladen i Lund.
Vilken butik, jag skulle inte ha mer än ett par liter mjölk och några bananer men jag dröjde mig kvar länge, länge och bara njöt av allt mysigt. Redan vid ingången förstod jag att detta inte är en vanlig ICA. En gammal tjock fåtölj med härligt medaljongtyg och ett bord med en kandelaber stod där lite välkomnande. Väl inne i affären fanns det lite vackra inslag av blommor, fina krukor, mera ljus och mys lite varstans. Vid delikatessen fanns soffan som tillhörde fåtöljen vid ingången, ett stort gammalt bord med kokböcker mera ljus och lite vintips. Allt i en härlig röra.
Vid bröden fanns en låtsas disk och där kunde man själv plocka till sig nybakat bröd på ett trevligt sätt, det fanns smakprov och även här recept och mera ljuuuus.
Så trevligt med härlig inredning i en stor matbutik. Dit kommer jag att köra flera gånger.

1 kommentar:

  1. Vilken dröm! Här verkar det vara någon som förstått hur man ska fånga kunden :). Skulle gärna handla i en sådan butik.

    Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina