Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 1 februari 2010

Ny bok samma soffa.....

Så var den boken slut och då är det bara att plocka fram en ny. Tacka vet jag pocket.
Jag är inne in en grym läsa period. Så fort jag får en stund över läser jag ett par sidor. Igår kväll skulle jag bara läsa lite till och sedan titta på Wallander med P och storebror. Ett par sidor blev till flera kapitel och så var den boken slut.......
Den var spännande hela tiden och väldigt verklighets trogen. Hua mig, detta kunde varit på riktigt.

I kväll har jag för avsikt att inte läsa förrän jag ska lägga mig, men vi får väl se. Den nya boken verkar så spännande.
Dödergök av Katarina Wennstam, klingar det någon klocka hos någon av er andra boknördar.
Förra året läste jag hennes Smuts och den var bra.

Ha det gött!

Kramisar

3 kommentarer:

 1. Nu längtar jag efter min bok också. Men jag har lite projekt jag måste avsluta först. Kan inte koncentrera mig annars. Tror att jag är lite av en periodare. Och jag gillar det där med att ha fest för att man inte fyller. Har du förresten läst "När jag fyller 40 skall jag vara lycklig, rik, snygg ...och yngre" av Gunilla Bergensten? Jag förfärades och skrattade samtidigt. Och kände igen mig...

  Och ang. kameran. Jag fullkomligt älskar min kamera. Med det nya objektivet är det en dröm att fota. Och så skall jag gå fotokurs snart så jag är väl lite fotonörd.

  Ha en härlig, mysig läskväll!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Gud vad härligt att du kommit in en i sådan period, det är ju så underbart att läsa. Dessvärre tappade jag min läsro lite under alla åren som jag pluggade och allt handlade om att hinna, hinna, hinna. Läslusten finns men inte ron, men det har säkert med de där stressyndromen att göra också. Du är nog på alldeles rätt väg när du skriver att jag vet vad felet är men inte riktigt gör något åt det. Jag ska försöka, lätt att säga men svårare att göra. Just nu är stressen överhängande i allt jag gör. Någonstans måste jag nog stanna och upp och granska mitt liv. Nåja, slutbabblat.

  Kul med en ny bok hur som helst även om titeln låter ruggig, får mig att tänka på den gamla ramsan, men det är väl meningen :) Hur var det nu, västergök är bästergök, östergök är tröstergök, norrgök är ... och södergök är dödergök

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt när man bara plöjer igenom bok efter bok! Tyvärr läser jag nästan bara när jag är ledig, men jag har försökt att hålla kvar läsandet nu också när jag jobbar.
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina