Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 13 februari 2010

Jag längtar hit!Vi var i vårt fina hus i Dalsland under hela jul och nyårshelgen. Det var jättekallt, massor av snö och mys på hög nivå. Men borta bra, hemma bäst, trots att det är hemma i stugan med. Varje gång vi åker upp har vi längtat så. Bara man kliver ur bilen så infinner sig ett lugn och jag slappnar av och njuter till max.
När det är dags att åka hem brukar vi känna oss nöjda och det är ok att åka hem. Väl hemma har jag ingen längtan tillbaks på ganska länge. Här finns allt inom lagom avstånd och vardagen är bra den med.
Men när det har gått ett par veckor smyger längtan sig på och lite småplanering och fixeritankar börjar ta form. Vi är i stort sätt klara, men ni vet, det finns alltid ngt att pula med.

En dag som denna när vi alla är lite förkylda och hängiga hade en runda i skogen och en stor kopp choklad framför brasan varit underbart.
Visst vi har nära till skogen här med, men vi måste dock sätta oss i bilen och det måste planeras. Istället sitter jag här och drömmer mig bort bland bilder i lilla datorn.

Kram så länge!

5 kommentarer:

 1. Vilket vackert ställe! Jag förstår att ni längtar dit. Det är ju en bit till Dalsland, man sätter sig inte i bilen direkt och bara kör dit på en tur...
  Men det är alltid bra att längta.
  Kram/
  Carina

  SvaraRadera
 2. Ha ha, jag läste HV71. Sorrylorry!
  Ha en skön lördag.

  SvaraRadera
 3. Har full förståelse för din längtan.
  Det är just det som är tjusningen med att ha två boende, när man är nöjd är det så skönt att komma hem igen.
  När blir nästa tur? Till påsk kanske?
  Ha en trevlig kväll med tacos & melodifestival och en nöjd storebror förhoppningsvis!
  Lördagsmyskramen!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår också att du längtar dit! Otroligt vackert och de bilder du visat förut är ju så himla fina!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilket vackert hus ni har! Det ser verkligen idylliskt ut. Jag förstår vad du menar med "borta bra men hemma bäst" även när det gäller ens fantastiska fritidsställe. Tack för besöket i min blogg! Titta gärna in igen.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina