Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 30 januari 2010

Tankar, minnen och boktip


När vi körde hem från stan och dagens handbollsmatch satt lillebror och såg väldigt fundersam ut. Mamma vilken tur att du och pappa hittade varandra. Annars hade du inte haft oss och vad skulle du då göra när det är helg.
Ja vad skulle jag ha gjort då.......

Ja vad sjutton gjorde jag för ca 6500 dagar sedan. Jag bodde mitt i smeten i det vackra Malmö. Min lägenhet var en tvåa i ett hus från 30-talet. En mycket fin lägenhet med massor av stukatur och högt, högt i tak. Jag arbetade på en förskola i stan och de flesta av mina kollegor var i min ålder. Attans vad kul vi hade. Vi arbetade flitigt på dagarna och levde ungkarlsliv på nätterna. Vi hade full koll på vad som var inne och vi räknade småpengar i öl. Vi hängde på pubbarna och såg alla lokala band spela live på Haket, Kramer och Kungsparken. Vi hade ett gott öga till vakterna på Privé och Etagé och behövde aldrig stå i kö. Det var tider det. Min kyl gapade tom och lagad mat, ja det åt jag på jobb eller hemma hos mor och far.
Var livet toppen? Hade jag något att göra? Ja, så klart var livet toppen då i början av 90-talet...... Skulle jag vilja byta? Nej, aldrig i livet. Söta lillebror visst är jag så lycklig att vi träffades P och jag, så jag har något att göra på helgen så här på 2000-talet.....


Anna Örnberg är en författare med många kul ideér. Jag beställde några böcker från Adlibris och då bla hennes.
"Inred och dekorera ljust och lantligt"
Den ska jag krypa upp i soffan med nu ska bara koka en ny kopp te först.
Kram:)

3 kommentarer:

 1. Ibland kan man undra över hur mycket tid man hade när man var yngre. Men det var andra saker som fångade ens uppmärksamhet.
  Som det så fint heter "Var sak har sin tid".
  Jag skulle aldrig heller vilja byta tillbaka till den tiden. Det har man liksom gjort nu.

  Fin bok. Den kanske man ska titta lite närmre på. Ha bra lördag// Carina

  SvaraRadera
 2. Vilka fina stenar...Kram,Njut och Lycka...det e precis så som jag upplever mitt liv med min sambo...livet e egentligen härligt om man bara atannar upp nån minut då o då...det e viktigt tycker jag.

  Kramfrån Marilyn

  SvaraRadera
 3. Privée och Etage och Kramer hängde vi också rätt mycket på! :D
  Visst var det tider och man hade fantastiskt roligt, men det har man ju nu också, fast på ett helt annat sätt. Vill jag tillbaka? Nej, men minnena är fina att ha! Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina