Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 30 januari 2010

Blod, svett och tårar......

Hej hopp!
Klockan är halv två och jag sitter vid köksbordet med en kopp te och denna oumbärliga laptop. Storebror har spelat handbollsmatch och jag skrek och höll andan om vart annat i en och en halv timme. Pust, pust och pust. Hela matchen var så jämn och så oerhört spännande. Eftersom det var en DM match räckte det inte med oavgjort. Det blev fem minuters förlängning och efter det ytterligare fem. Vi gjorde mål, de gjorde mål. Lika igen och straffar. Tyvärr hade de bättre straffskyttar och vann med ett mål. Grattis Åhus, men attans så snörpligt för H43. Trötta och ledsna killar lämnade planen efter att ha grattat vinnarna:(

Mitt mamma hjärta blöder när barnen blir olyckliga när de verkligen gjort sitt bästa så det fick bli pepptalk i bilen hem. (och om sanningen ska fram åkte vi in om Nova och köpte ett nytt PS 3 spel. Ibland är det lätt att övertala denna mamman......) Nu sitter syskonen tätt i soffan och spelar Avatar och storebror har lagt förlusten bakom ryggen (om än bara för ett tag) och laddar inför morgondagens seriematch.

Kram sålänge!

1 kommentar:

  1. Ledsna gossar skall absolut få nytt TV-spel, sådana är reglerna.
    Kram Monica

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina