Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 17 januari 2010

Hjärnsläpp och promenad

Hej hopp!
Igår började jag dra ut en massa saker och kläder ur gargerober och lådor. Det såg ut som jag vet inte vad i hela huset. Meningen var att jag skulle flytta om lite och plocka bort sådant som vi inte använder. Min plan var klar i huvudet, men visade sig inte vara genomförbar utan kräver ett besök på IKEA, innan den kan färdigställas. Sådant kan göra mig skogstokig.
Idag gjorde jag ett nytt försök, denna gång skulle jag sortera mina kläder och kasta sådant som inte används eller har krympt. Jag är av den principen att om jag inte använt plagget på ett år behöver jag det inte, men vissa saker är svåra att göra sig av med.
När det inte blir som jag tänkt mig blir jag frustrerad och är inte lika tålamodsfull som annars. Vad göra? Jo jag tog på mig varma kläder och tog en lång rask promenad. Nu känns allt mycket bättre och jag kan faktiskt se att jag fått gjort en hel del trots allt. Dessutom har jag lagt ner högen med "kanske kasta" kläderna i den stora svarta säcken. Varför spara på gammalt när det tar en massa plats det var ju trots allt platsen jag ville åt. Vissa saker blir alltid bättre om man får lite distans.

Kram Kristina

3 kommentarer:

 1. Helt sant. Ibland fastnar man i någon sorts negativt ekorrhjul och stirrar sig blind på småsaker. Det är uppfriskande att slänga ut gammalt ibland, eller att skänka vidare som jag antar att du gör :)

  Vad härligt att vårt bröllopsdatum är förknippat med så många härliga saker. Det gör mig glad!

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Lite frisk luft hjälper alltid!
  Visst är det härligt när man har gjort det! Jag kan gå och öppna garderoben och kika in och när jag ser så fint det är känner jag mig så nöjd!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilda tankar sa:
  Hoppas promenaden gjorde susen och ordningen är återställd.
  Man måste vara på humör när det skall sorteras. Någon gång har jag slängt & slängt och sen ångrat mig när det var försent. Det var inte bra.
  Sen dess har jag en låda som det står: "behövs jag" på. Där får det ligga till sig så kan jag slänga det efter ett tag om jag inte använt det.
  En liten säkerhetsventil...
  Ha en skön söndagkväll
  Kramar från andra sidan byn.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina