Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 21 december 2009

Fånga dagen!

Vintersolstånd, årets kortaste dag. I morgon börjar vandringen mot de ljusa dagarna och redan om en månad kan vi tydligt märka skillnaden. Detta får mig att tänka på sommarkvällar i trädgården med familjen, salta bad och glass i stora lass.
Fast bara en liten stund tillåter jag mig att tänka så, just nu vill jag egentligen bara stoppa tiden och njuta av vårt vackra vinterlandskap. Det är många år sedan vi hade så mycket snö som nu. Fint skottade gångar fram till huset ger en inbjudande känsla och alla juliga lampor kämpar på i träd och buskar. Det känns nästan som om de lyser med lite extra kraft, allt för att synas så mycket som möjligt genom snön.
Igår kväll gick jag en liten runda med P och Tyra. Vovvisen blir som ett litet barn i snön och burrar ner hela huvudet i snön och skuttar runt som en tok. I dag vill jag ut och fotografera, bara liten stund. det måste vara bra för både förkylning och för själen. Eller hur!
Kram Kristina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina