Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 3 december 2009

12 snart 13........

Jag tycker om att läsa. Läser mycket och varvar gärna spännande romaner med intressant facklitteratur. Jag tycker om att vara påläst och försöker uppdatera mig i ämnen som intresserar mig. Just för tillfället förkovrar jag mig i tonåringens dilemma. Vi har ju snart en sådan här hemma, och det har redan börjat visa sig litegrand. För att kunna hjälpa honom så mycket som möjligt och även stå ut själv är nog detta ett måste.

Älskade förbannade tonåring av Birgitta Kimber köpte jag i somras. Den är bra!
Boken till höger heter Tonår vägen till vuxenlivet av Katerina Janouch. Den köpte jag igår, har bara bläddrat lite i den men den är nog också läsvärd.


Jag har börjat julpynta så smått, tycker om att plocka fram lite då och lite då. Vi har egentligen inte så värst mycket pynt men varje sak har sin plats.
På pallen med fårskinnet sitter en väldigt sprallig tomte, han vet inte vart han ska bli av med sina ben, än är de här och än är de där. Det har blivit en liten familjegrej, att dona lite med benen och hitta på ngt nytt. Stackarn...hoppas han inte skvallrar för tomtefar:)

2 kommentarer:

  1. Pallen är så fin och den gamla spisen helt underbar! Kram

    SvaraRadera
  2. Lovar krama om goaste TingelTangel :)

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina