Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 30 november 2009

Här ska eldas!


Bilden är tagen från sjösidan så det är köksfönster och vårt sovrumsfönster som syns på bilden. De översta fönstret är "loftet" - där ska inredas med väggfasta sängar till gäster och drömmen är att ha en kikare på stativ riktad ner mot sjön.


Såhär såg spisen i det stora rummet ut när vi åkte hem i somras. Tanken var att vi skulle sätta in en kassett och dra rör i skorstenen. Tråkigt på ett sätt men någon hävdade att det inte gick att använda spisen som den var. Men vi har proveldat och det funderade utmärkt så till det lilla vi kommer att elda så känns mysfaktorn viktigare.


Såhär fint fixade P till det när han var uppe på Älgjakten.


Minns ni gamla vedlåren. Jag var tveksam om jag skulle behålla den i orginalskick men nu har jag bestämt mig. Den får stå orörd.


Här har min kära far bullat upp med ved till oss inför kalla vinterkvällar. Tack snälla!

Hej hopp!
Hoppas allt är bra med er. Jag har fått många härliga kommentarer om min "lilla stuga" Ja den är STOR, bra mycket större än vårt hus här hemma. Det ska bli underbart att julpynta och fixa till det lite extra när vi kommer upp. Förhoppningsvis har vi snö och då kan det inte bli bättre. Svärfar ska nog fixa till våra fönstersmygar innan vi kommer upp. Jag är så glad åt all hjälp vi kan få. Jag längtar!!!!

2 kommentarer:

 1. Vilket underbart hus! Ni har verkligen lyckats med renoveringen. Det är så vackert...

  Huset inbjuder verkligen till julfiranden o fester :).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen fint! Kram
  Öppna spisen blev jättebra!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina