Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 3 augusti 2009

Bröllopet!Bröllopet glömde jag ju skriva om. Det var helt fantastiskt. Brudparet var så fina tillsammans. Klänningen underbar, buketten likaså.
Vi var många kan jag säga som fällde en tår i kyrkan när de stegade in tillsammans med deras lille son, som tog uppgiften, att strö rosenblad på golvet på största allvar. Efter en vacker sermoni i kyrkan följde en underbar middag som började med snittar och bubbel ute i det vackra vädret. När vi alla blivit fotograferade och vi hade skålat med brudparet bjöds det på en härlig kall buffé. Vi åt i många timmar och som sig bör bjöds det på fina och känslosamma tal blandat med sång och skålanden för brudparet.
Sånghäftet och placeringskorten gick i samma stil som inbjudan och tom handdukarna på toaletten var broderade i vackert rosa.
Jag har fotograferat massor och kommer såklart att visa bilder framöver.
Nu ska jag tända lite ljus och bjuda familjen på en kvällsfika.
Ha det! Kram

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med bröllop! Det är något speciellt med det. Ha en trevlig kvällsfika. Just nu är mina barn ute i poolen och badar till åskan! =) Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag vill också gå på bröllop!!!!
  Är jättenyfiken på DIN klänning.
  Kramisar

  SvaraRadera
 3. Bröllop är ett av de få tillfällen då jag får en tår i ögat! :)

  SvaraRadera
 4. kul med bröllop! ser fram emot bilder.
  klicka på min ruta längst ner i högerspalten, där ser man besöken. susnets besöksräknare gör att man få mail med vilka som har varit inne, där kan man sen kolla ip-adresserna. Du kan också klicka på deras länkar.
  kram Jea

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina