Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 12 juni 2009

Regnet det bara öser ner....

Kniper mig i armen och hoppas att detta är en dålig dröm.
Barnen hade tränat så inför skolavslutningen. Hela skolan skulle vara på gröningen, alla klasser skulle uppträda, och vi skulle fika efteråt på våra somriga filtar.

Det blev gympasalen i stället och skolan delades upp till två sittningar. Visst var det vackert, men stämningen.........
sedan blev det fika i klassrummen istället.

Nu sitter jag i joggingoverall och snörvlar vid köksbordet. Förkylning är bara förnamnet. Stora sonen har tänt en brasa och lillebror ser på tv, precis som en vanlig hösteftermiddag.

I kväll blir det tapas och vin hos grannarna. Det ska planeras inför midsommar. Enligt tiodygns prog ska det ........ja just det regna, i allafall här i skåne.
Vi får väl bygga ihop ngt, det ska mycket till för att man ska sitta inne midsommarafton, BASTA!!

Kram:)

1 kommentar:

  1. Regn,regn... jag får inte tummarna loss att göra något! Vad tråkigt med avslutningen. Fick reda på att enligt väderprognossen så ska det inte regna och blåsa i morgon i alla fall. Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina