Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 22 juni 2009

Måndagstankar
Hej alla goa bloggvänner!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra och min förkylning verkar ha gjort sitt för denna gång. Tur det för jag har förbrukat snytpapper i massor.
Jag har fått lite bannor för att det har varit bloggtorka här, men jag har inte haft tid och inte heller haft något att skriva om. Ibland vill man uppdatera om allt och andra gånger vill man skriva om ngt tänkvärt.
Jag har faktiskt ngt som jag grunnar på, men jag har svårt att få det på pränt.
Min man och mina barn är mitt allt och varje dag glädjs jag över att jag får ha dem hos mig. Man kan aldrig veta hur morgondagen ser ut och därför gäller det att njuta här och nu. Vi jobbar varje dag med vårt liv tillsammans och vårdar vår kärlek i vardagen. Vi har varit tillsammans massor av år och visst kan det bli långtråkigt men vi hör ihop. Jag har hittat min pusselbit, och den passar perfekt.
Hade vi inte längre haft vår vardag tillsammans hade vi nog vuxit i från varandra, det kan hända den bästa och är jättetråkigt men naturligt och vanligt. Livet är för kort för att vi ska gå runt och trivas bara lagom, och inte känna sig lycklig och nöjd när man vaknar på morgonen.

Min fina bästa vän har det jobbigt just nu och jag försöker vara henne nära både i tankarna men också som en stöttepelare, en axel att gråta mot och inte minst som en som finns där utan att kräva ngt tillbaks, i vått och torrt. Älskar dig!

Min fina kollega har en vän som är väldigt sjuk. Hon finns också där i alla lägen. Vi måste vara rädda om våra nära och kära. Glöm inte det!!!!
Det finns inte ngt ont som inte har ngt gott med sig brukar man ju säga. Så tänk till lite där ute i sommarvärmen.
Jag har tagit foto på min fina blomma i köksfönstret. Den blommar så fint och är full av tjocka härliga knoppar. Bilderna är till er. Kramar från mig!

Bilder på mina fina pojkar innan skolavslutningen. Glada och sommarlovssugna som få........
Med en liten bild från midsommarafton vill jag avsluta denna lilla bloggstund.
Vi har som tradition i familjen att träffas i skogen kl nio på morgonen och äta frukost tillsammans, innan alla drar iväg på sitt. Vi dukar upp lite allt möjligt gott, sjunger och skålar in midsommarafton. Barnen fiskar lite och kastar sten i den lilla sjön. Det är en av de bästa traditionerna jag vet. Eftermiddan och kvällen tillbringade vi tillsammans med goda grannar och njöt av regn och solsken blandat med midsommarmat och dans kring stången.

6 kommentarer:

 1. Fint ljus i dina bilder!
  Tycker gamle fotografen

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tradition med frukost!!
  Ja, man ska verkligen ta vara på varje dag, som sagt man vet inte vad morgondagen bär med sig. Här hemma försöker vi att kramas och pussas så mycket vi hinner och kan! :)
  Kram Jessica
  ps Stiliga söner!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen min! Blir alltid lika glad när jag träffar dig. You are one of a kind!
  Många goa kramar till dig från lilla mig.
  anna

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag sov inte alls gott när maken var borta. Somnade inte förrän klockan två! Jag brukar slumra in vid 10-tiden annars. Sprang omkring och tittade i fönster osv. Sa till P att han inte fick sova borta fler nätter;). Kramar

  SvaraRadera
 5. Tänkvärt och sant som du skriver och ni verkar ju ha funnit en bra balans i vardagen mellan jobb och fritid, något som nog kan växa sig till ett problem för många. Jag tycker att det svåra är att att det är lätt att tänka att man ska ta vara på varje dag och njuta av det man har, jag försöker att göra det och jag är jättetacksam för allt jag har runtomkring mig men samtidigt är det så lätt att dagarna rullar på och plötsligt har man retat upp sig på den ena småsaken efter den andra. Du skrev ju till mig att det är så bra med tipsen man får genom bloggarna, och jag måste säga att det här är en annan sak, alla påminnelser om vad som är viktigt i livet.

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 6. Har äntligen tid att kika runt bland inläggen o läser detta. Du skriver så klokt så :).

  Det är precis så det är, man måste även kunna ha det tråkigt ihop för att kunna uppskatta lyckan. Vi har vuxit ihop och sorger o annat har svetsat oss samman. Det är viktigt att förstå att uppskatta det man har, allt kan förändras alltför fort. Har nära vänner som hastigt gått bort i cancer. Det är då man verkligen vet vad man har o vad man ska uppskatta i livet. Inte de där häftiga grejerna man gjort utan de där små vardagliga tillsammans.

  Stor varm kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina