Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 4 juni 2009

Mammakärlek så det rinner över

Måste bara babbla lite.......
Stora sonen fick en soft airgun av oss idag. Höj inte på ögonbrynen, ge mig inte dåligt samvete........ jag vet att han är förliten, jag vet att det kan vara farligt. Basta!!
Vår son bor i ett hus tillsammans med två föräldrar som är ganska trångsynta och liteväl pretto. Du vet väl att man måste ditt och du vet väl att det är förbjudet med datt. Ja, det är vi, jag och min make. Många av hans kompisar busar till det med både det ena och det andra och vi höjer då på ögonbrynen.
Denna "leksak" har han suktat efter väldigt länge och nu gav vi med oss.
Han fick den som en sommarlovspresent för att han har verkligen skött sitt skolarbete på bästa sätt. Tillsammans ska vi skriva ihop regler som måste följas för att det ska fungera säkert och för att lilla mamma ska vara lugn. Nu sitter han i trädkojan 3 meter upp i luften och siktar på div föremål. Alldeles avslappnad och överlycklig , med ett jätte leende på läpparna. Vad mer behövs för att få ett mammahjärta att rinna över av kärlek till sitt barn.

I morgon bär det av till Köpenhamn och handbollscup. Det ska bli roligt men om sanningen ska fram ser jag mest fram emot EM kval fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark på Lördagkväll. Vi tänker ta oss till någon pub med storbildstv. Killarna bor på en skola, och roar sig själv på kvällarna, men vi föräldrar kan ju hjälpa danskarna med en näsduk när de loosar mot Sverige och Italiens skyttekung.
Sov gott! Kram till er alla. :)

1 kommentar:

  1. Åhhh vad jag gillar dig... :)

    Du tänker precis som jag, goaste vännen!

    Bamsekramar

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina