Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 14 juni 2009

Ilandsproblem

Hej hopp!
Drog iväg med maken till Miomöbler. Vi skulle äntligen beställa nya soffor. Våra soffor, skinnsoffor, är egentligen inte gamla, men vi ska flytta upp dem till sommarhuset.
Jag hade tittat ut två varianter, tygsoffor båda, i Howardstil. Vet att maken inte gillar tygsoffor, men han har givit mig fria händer i ämnet denna gång.
Vi tittade runt lite, provsatt och tittade på olika tyger.
Faktiskt var mina favvo soffor finare på bild och inte alls så sköna som de vi har hemma. Vi drog vidare till IKEA och provsatt makens förslag. En lädersoffa såklart, Karlstad var namnet. Den var helt klart den skönaste soffan för dagen men det är ju inte en tygsoffa. Suck nu blev det inte beställt någon soffa alls utan vi får leta vidare. Hjälp mig gärna med lite tips..... Eller, jag blir jätteglad om ni tipsar mig om era tankar i ämnet. Tygsoffa/ lädersoffa. Vad har ni och varför?
Kram :)

7 kommentarer:

 1. Ni kom fram till samma slutsats som vi. Howard gör sig bara bäst på bild ;).

  Efter mycket letande fann vi vår favoritsoffa hos Bolia. Butiker finns bl a i Stockholm. Finns även på nätet: http://www.bolia.com/

  Vi är supernöjda med vår soffa o fotpall :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag ville också ha en Howardsoffa, helst en vit, jag hann inte ens provsitta den innan maken min hade sagt nej! :)
  Jag ville inte ha skinn, det ville min man, men efter en del letande hittade vi en soffa på Ilva. Tyget är i microfiber, lätt att rengöra och man kan bygga ihop den som man vill. Är väldigt skön att sitta i. Den påminner om Ikeas Karlstad.
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Det eviga dilemmat, vem vill inte ha en vacker vit tysoffa som på något magiskt vis aldrig blir smutsig? Ja tack! Jag har haft en vit ett tag nu och det har funkat bra så länge jag har varit en ung och barnlös tjej i min egna lilla lya men nu när vi är två och kanske så småningom fler så är det inte längre så aktuellt ;) Så nu blir det en mörkgrå tygsoffa tror jag, om man skulle spilla är det inte hela världen liksom. Annars kan jag också intyga att Jess soffa är super ;)

  SvaraRadera
 4. Godkväll.
  Jag gillar tyg bäst för jag tycker det är snyggare. Vet ingen i skinn som jag skulle vilja ha, tycker inte det passar hos oss. När jag bodde hemma hade vi skinnsoffor för mina föräldrar tyckte det var så praktiskt att torka av m.m. men de sprack och blev väldigt slitna, så himla mycket bättre var de inte. Har man vit tyg som tål klorin kan man spilla vad som helst. Vi har en potatisbeige och det är en bra färg.
  Vill också ha en Howard men bara någon av de finare modellerna med pris därefter. Väntar på bättre tider och att barnen ska bli äldre.
  Ha en trevlig kväll,
  Jea

  SvaraRadera
 5. Thank you so much for sharing.........


  Use this keyword for getting more knowledge about TV-bänkar furniture.click on this hypertext.

  SvaraRadera
 6. Thank you so much for sharing..............


  Use this keyword for getting more knowledge about Tygsofforr | Tygsoffa furniture.click on this hypertext.

  SvaraRadera
 7. Hi,

  Nice article, thanks for sharing your thoughts, this article is very help full for me and my friends.

  Thanks
  Divansoffa

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina