Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 25 maj 2009

Ville bara säga hej!

Hej på er kära vänner. Efter en härlig långhelg i stugan känner jag att jag är tillbaka på banan igen. Eftersom jag förut varit i träsket och kämpat för att hålla huvudet ovanför ytan blir jag så himla rädd när jag känner av gamla symtom. Jag har en jobbig arbetssituation och det är mycket såhär i sluttampen på terminen, detta vet jag och måste försöka ta en dag i taget och lägga locket på när jag går hem. Tyvärr är det bara så,att det är lättare att tänka flera dagar framåt och lägga locket bredvid.

Vi har haft en underbar helg och fått massor gjort. Jag har fotat en del och bilder kommer i morgon. Stora sonen hade en kompis med och barnen har haft fullt upp. De har kört fyrhjuling och cross hela dagarna. Att se barnen njuta av skogen och friheten värmer i mitt mammahjärta.
Sov gott! kram :)

1 kommentar:

 1. Välkommen hem! Saknar dig alltid när du är bort ett tag! Det måste vara härligt att bara komma bort från vardagen. Till ert fina hus (kan inte kalla det för stuga =)) där det verkar vara så skönt och lugnt.
  Ser fram emot lite bilder, ska bli kul att se.
  Stackars dam som flyttade möbler! Bodde hon kvar när ni flyttade? Hoppas någon annan sa till henne då! ;)
  Skönt att du känner dig på banan igen! Stor kram till dig!
  Jessica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina