Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 6 maj 2009

Vart är vi påväg?

Hej hopp!
Jag mår bättre och bättre. Det är riktigt skönt att vara hemma. Tog lite foton i stugan som jag ska visa senare. Det blev gjort en hel del trots att vi inte var så muntra någon av oss egentligen.

Jag kan inte få en tanke ur mitt huvud. Dagens barn har ingen respekt för varken varandra eller för oss vuxna. Jag har tidigare skrivit om "lustbarn" och kanske är det för att jag har mitt arbete i barnens värld som jag tänker som jag gör. Kanske är jag arbetsskadad Inte vet jag?
Men inte kan det vara rätt när man hör barn kalla sin förälder för "ditt pucko" eller när ett annat barn försöker bita en vuxen när hon/han blir tillsagd för ngt.
Är det inte galet då ett barn behöver ha en vakt med sig på sin skola för att inte bli nerslagen...
Alltså, jag bara suckar uppgivet men vill egentligen skrika rakt ut............

Pratade med stora sonen om detta. Han frågade om vi skulle fixat en vakt åt honom om något sådant hände honom. Jag tänkte efter och svarade
Hade du blivit slagen i skolan skulle vi stöttat dig på ngt sätt. Varit hos dig eller tvingat skolan att ta sitt ansvar. Det viktiga för oss är att du är trygg.
Hade du varit den som slog hade jag tagit tjänstledigt, och följt dig överallt som en skugga. Svaret jag fick var kanon. Usch vad pinsamt mamma, jag hade nog slutat slåss direkt.

Kram:)

1 kommentar:

  1. Jag hade gjort precis detsamma! Hade vakat över honom med örnögon ;). Har nog gjort det också, för tufft hade han under en period 6 o 7:an.

    Visst är det vansinnigt det hela!?!

    Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina