Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 28 maj 2009

Kommer du ihåg din första!

Så var det Torsdag och dags för " kommer du ihåg din första........ "

Kommer du ihåg din första skolresa, eller lägerskola. Vad är egentligen skillnaden?
Vi gick i sexan när vi åkte till Ven, (en liten ö utanför Landskrona för er som inte är Skåningar) Ven är en ö som ska upptäckas från cykelsadeln. Vi cyklade runt hela ön och det finns så mycket vackert att se. Vi bodde på ett vandrarhem som låg bredvid en kyrka och såklart även bredvid en kyrkogård. Jag minns att vi smög upp mitt i natten och traskade över till kyrkogården. Huamig vad läskigt det var, men vilken 12-åring erkänner det.
Jag tror att det var på just denna resa som vi tjejer förstod att killarna i klassen var riktigt trevliga - vissa av dem iallafall. Vi blev ett härligt gäng som sedan höll ihop i vått och torrt. Hela kvällarna spelades samma låt på Henkes jättestora stereo. Joan Jetts I love rock and roll.....
Vid en av våra cykelturer var vi nere i en hamn och gick ut på piren. Det var väldigt brant och smalt där. Plötsligt kommer en kille från ingenstans och ska förbi mig. Jag kände honom inte och var lite blyg, försökte flytta på mig men det gick inte så bra. Jag snubblade till och ramlade hela vägen ner. Jag trodde jag skulle dö. Min mor var med på resan och jag kan se hennes min framför mig när jag föll. Som tur var hade jag änglavakt och fick bara skrapsår lite varstans.


Kram :)

2 kommentarer:

  1. Ja, det var spännande att åka på läger! Jag tror jag tar och skriver om det också!! Kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Blev full i skratt över din kommentar med kanoten med din man, det var nämligen min man som gjorde så vi välte... =)
    Var inte jätteglad...
    Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina