Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 15 maj 2009

Fina vänner det är livet!


Hej hopp!
Har nyss kommit hem från en underbar kväll med min finaste bästa vän. Egentligen så har vi inte kännt varandra så värstans länge, bara sisådär 20år tror jag. Men det känns ändå som om vi kännt varandra hela livet. Trots att vi inte ses så ofta som vi vill finns vi alltid för varandra, det är viktigt. I kväll bestämde vi att vi skall boka upp träffar för hela året. Våra viktiga dagar som bara får bokas av om någon katastrof händer, fotbollscup eller middag med svärmor är inget giltligt skäl.

E har nyss fyllt 40 och det firade vi med middag på ITALIA, som jag bestämt skrutit om tidigare. En helt underbar restaurang på Lillafiskaregatan i Lund. Vi babblade, åt och drack gott hela kvällen.
Hela stan var full med glada sommarsugna människor, på alla uteserveringar var det trångt och gasolvärmare kämpade på för att hålla värmen uppe. Ännu är vi inte där, ännu är det kallt om nätterna men snart, snart är sommaren här. Visst har väl ni precis som jag, börjat räkna veckorna till semestern.

Nu ska jag krypa ner i sängen hos maken. Det är nog varmt och mysigt där. Tror bestämt att lilla sonen ligger där och snusar med katten Nappe i famnen.
Stora sonen är på lägerskola med klassen, så han sover nog inte........ hoppas han ligger och viskar med någon och har det riktigt bra.

I morgon ska jag dra igång mitt nya lilla målarprojekt. Vi ses och hörs.
Kram :)

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med "gamla" vänner, var på tjejmiddag i går hos min "äldsta" vän. Vi har känt varandra i 20 år och vi hinner tyvärr inte heller träffas så mycket som vi egentligen vill. Men det känns skönt att vi har varandra!
  Det känns stressigt att nya chefen ska vara med mig en hel dag, vill göra bra lektionsplaneringar för hela dagen, men det känns helt tomt i huvudet...
  Tack för din omtanke, det värmer!! Du har helt rätt, ska bara få in det i mitt huvud också ;)
  Vad har du för spännande målarprojekt?
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Mysig kväll!

  Är nyfiken på hur kulglasskalaset gick...
  KRAM

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina