Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 17 maj 2009

Detta e livet! / Söndagsbestyr........Vår Datahörna innan jag hämtat pensel och färg. Dessutom blir det nya gardiner och ny klädsel på stolsdynan.


Detta e livet, så säger min gosiga lilla unge.
Det har han sagt sedan han lärde sig prata. Han är, och har alltid varit en livsnjutare. Han föddes en vecka efter utsatt datum,hade inte vidare bråttom liksom, men redan när han första kvällen somnade i mormors famn sa hon "titta han kommer att bli en livsnjutare.

När vi äter mat säger han gud så gott detta var, ser vi på tv kryper han ihop med oss i en filt och utbrister detta e livet, leker vi, eller fikar i trädgården utbrister han, detta e livet....... you name it! Det är väldigt smittosamt iallafall och bara det är livet.....

Anledningen till detta svammel är, att just i denna stund tänker jag
DETTA ÄR LIVET!!!!!!
Jag sitter vid köksbordet med en kopp te och en helt obläddrad Sköna hem tidning framför mig. Maken och stora sonen har bytt om till jaktstassen och kört till skogs, lillebror leker med sitt älskade Playmobil och lyssnar på Emil i Lönneberga. Visst är detta livet.

Idag har vi varit en sväng på IKEA och shoppat lite till stugan. Lite flera täcken, några lampor och lite annat smått och gott. Dessutom har jag sytt gardiner, klätt om en stolsdyna och målat. Det kommer att bli toppenfint.
Ha en fortsatt härlig Söndagskväll.
Kram :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina