Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 27 maj 2009

Bästa födelsedagspresenten.

Jisses, idag är det min födelsedag. Man pratar ju inte om en dams ålder men maken och jag gifte oss på min trettioårsdag, och idag firar vi 9 år som gifta.
Det är härligt att dela födelsedagen med bröllopsdagen och varje år som går glädjs jag åt min födelsedagspresent även om den åldrats lite.........

Vi har liksom många av er en liten födelsedagsritual. Det blir alltid frukost på sängen. En bricka dukad med smörgås, te, blommor i en lite vas och ett tänt ljus.
För första gången på mycket mycket länge blev det inte så idag. Jag skulle öppna på skolan och behöver ge mig av prick kl.sex. Inte ville jag att övriga familjen skulle vakna så tidigt, utan de fick dispans till i kväll. Som tur är finns det mobiltelefon så jag fick vacker sång i örat vid sjusnåret, både av familjen och av mina föräldrar.

Mina pojkar går på samma skola som jag arbetar på så vid åtta tiden kom stora sonen in till mig. Jag fick en snabb kram och sedan sa han
Kom med här, vi gick ut i köket och han tog fram en bukett blommor som han hade haft bakom ryggen, tog upp ett stearinljus ur fickan, tände det och sjöng lite tyst för sin mamma. Kan man få en bättre födelsedagspresent. Jag blev såklart rörd till tårar.

Min kollega kom också med en present. Så himla gulligt. "Jag har inte packat in det så fint men innehållet är du....."
Han prickade helt rätt och jag blev ännu en gång rörd. I paketet fanns tidningen Drömhem och trädgård och två choklad, variant mörk.

I kväll vankas överraskning, inte ens lilla sonen har yppat ngt. Jag älskar överraskningar och ser fram emot kvällen.

Kram till er alla :)

3 kommentarer:

 1. Stort grattis till dig!!! (har räknat ut att vi är lika gamla/unga! ;)
  Det verkar som du redan fått en bra start på dagen så jag önskar dig en riktigt bra fortsättning på din dag!!! Många grattiskramar från mig, Jessica

  SvaraRadera
 2. Glömde....
  Grattis på bröllopsdagen!!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Jättemycket grattis både till födelsedag och bröllopsdag!! Hoppas att dagen och kvällen varit mysiga, det verkar ju onekligen så av det du skriver. Vilken fin familj och fina vänner du har omkring dig!

  Och appropå det du skrev om S. Klart jag tar hand om henne, och hon om mig. Det har vi gjort i många år :) Du är fin som bryr dig också.

  Varma kramar Emelie

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina