Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 6 maj 2009

Är på G igen.....

Hej alla kära bloggarvänner!

Visar en bild på elendet som förpestade vår härliga helg!

Javisst är det en huggorm. Vi åkte upp till stugan på onsdagskväll med hopp om en underbar helg tillsammans med familjen. Mina föräldrar var med, likaså brossan, svägerskan och kusin mini.
På torsdagseftermiddagen blev vår hund Tyra biten i nosen och efter samtal med djursjukhuset blev det räserfart till Karlstad. Dit är det 2 timmars bilfärd. Jag grät, Tyra skakade och var väldigt svullen. Min lilla gumma! I sådana lägen känns hon som vår lillasyster och usch vad jobbigt det var. Ni måste komma bums och om hon blir värre så bara ring så möter vi upp sa sköterskan jag pratade med. Väl framme blev det dropp och massor av smärtlindring för stackars voffen. Hon fick stanna kvar på sjukhuset i 2.5 dygn och är fortfarande lite svullen och väldigt slö.
Som om det inte var nog så fick jag för andra gången på kort tid väldigt ont i magen. Det kändes som om jag skulle dö, jag ville bara kräkas men det gick inte. I stället låg jag och frös med krampande smärtor som kom i vågor.Det verkar som om jag fått gallstensanfall. Nu ska jag undersökas av läkare och hoppas komma till rätta med detta. Jag är fortfarande helt mör och somnar tidigt.
Nog med tråkigheter!!!!!!

Kram så länge :)

1 kommentar:

  1. Hur är det med dig och hur är det med hunden? Vilken otur! Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina