Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 23 april 2009

Kommer du ihåg din första......

Hej på er!
Har tagit en lång promenad med maken denna härliga kväll. Det är så mysigt att strosa runt bara vi två. Pojkarna är gärna själv hemma en stund. De är så goda vänner och fixar lite fika eller spelar data. Lillebror har fått ärva brossans mobil och spelar musik hela tiden. Går runt i huset och mimar och är hur cool som helst. När vi kom hem kom han smygande till mig. Jag märkte direkt att det var ngt på gång.
Du mamma, jag har gjort ngt dumt. Jag fotade H när han duschade. Jag ångrar mig, kan du ta bort det innan han märker det. Han kanske tror att jag ska sälja det till en sådan där paparazzi........

Kommer du ihåg första turen med bilen. Ensam, bara du, bilen och ditt sprillans nya körkort.
Jag tog inte körkort förrän jag var 23. Min äkta hälft var min privata körlärare och han var inte nådig. Jag övningskörde varje dag till och från jobb. Vi gick igenom en hel del kan jag säga. Men klagar han någon gång på min bilkörning svarar jag, Du kan ju alltid ringa min körlärare.
Samma dag som jag fick körkort bjöd vi hem mina föräldrar på fika. Vi skulle bjuda på kladdis och vi hade glömt köpa grädde. Det fixar jag sa jag, tog bilnycklarna och drog iväg. Jag körde en bit innan jag kom på att jag faktiskt var själv i bilen. Jag minns att jag satte mig tillrätta, höjde ljudet på stereon och körde världens omväg till affären. Vilken frihetskänsla. Jag fattar inte att man kan klara sig utan körkort. Nästa vecka ska ni få höra om första kärleken.......
Kram på er och sov gott, imorgon är det veckans bästa dag. Dessutom vankas det sommarväder i Skåne hela helgen. (4)

2 kommentarer:

 1. Du kan tro att jag med spänning sett fram emot vad "vi" skulle skriva denna veckan, hoppas du tycker det är ok att jag hänger på! Första kärleken blir bra ämne, ska börja klura på vad jag ska skriva.
  Tack!! för din senaste kommentar, vet du, att ha en bloggvän är super! Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. :-) ler med hela kroppen. Härligt att vi är fler som får krångla med möbler.
  Minns min första bilresa ensam med glädje, klappade passagerarsätet och sen kom en gubbe i stor fin bil och körde om mig på insidan av en avfart, gulp, lite hjärtklappning men der överskuggades av den härliga frihetskänslan.
  ha en härlig lördagskväll!
  kram Jea

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina