Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 16 april 2009

Kommer du ihåg din första....

Kommer du ihåg din första.....
Ja, så tänkte jag börja mina inlägg Torsdagar framöver.

Kommer du ihåg din första lägenhet?
Fundera en stund och jag är säker på att du minns väldigt mycket.
Min första lägenhet var en liten etta på 38kvm. Jag betalade 1710kr i hyra och jag flyttade in den 5 oktober 1990.
Jag minns det som igår. Lådorna, de stora fönstret och det underbara köket. Vi packade släpet fullt och drog iväg från mitt barndomshem. Jag har alltid trivts bra hemma, men det är något visst att flytta. I år hade jag sparat " flytta hemifrån saker ". När vi lämpat av lådorna i min alldeles egna bostad åkte vi till IKEA och shoppade. Jag köpte den allra finaste lilla soffa man kan tänka sig. Den var röd och vit randig i smala, smala ränder. Till det blev det ett bord och två fåtöljer. Allt var precis som jag tänkt mig. Förutom alla nya ljud som man inte var van vid. En trappdörr som slår igen, bilar tidigt på morgonen, en kyl som startar, grannar som pratar högt.........
Ibland kan jag sakna min lilla lya, allt var så nytt. Det var spännande att köpa mat, alltid roligt att städa.....dessa enorma kvm och vilka fester vi hade.
Kram:)

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig idé att skriva om "Kommer du ihåg.." ! Jag tror jag hänger på! Visst är det härligt med alla dessa fina minnen? Kram

    SvaraRadera
  2. å vilken underbar idé. Min första lägenhet, den kommer jag ihåg som om det vore igår... Saknar den fortfarande. Sa upp den för en mindre precis när jag träffade min blivande man, ångrar det än idag.
    Vilken mysig blogg du har!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina