Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 15 mars 2009

Otur och tur på samma dag....

Vacker och god havsöring på 4,2 kg
Det är mörkt ute och snart är det läggdags för lilla sonen, tanken är det iallafall. Just nu gör han smoothie. Han har en otrolig talang i köket må jag säga. Det är en sprallig kille jag har som nästan aldrig är stilla, förutom i köket I går var vi på lekland med kusinerna. Där agerade han "kusinstor" och lärde M att åka rutshkana. M ser upp till honom och det är toppen. Mitt i allt det roliga slog han i stortån i ngt och var ganska låg resten av vistelsen. Hemma kändes det bättre. I morse satt det en blåsvart jätesvullen tå på sonens fot. stackare. I morgon bär det i väg till ortopeden och till röntken, allt enligt jourcentralens rekommendationer.

Maken och stora sonen var på eget äventyr. De gick upp tidigt och åkte till havet. Där invigdes sonens vadarbyxor och det nya fiskespöet. De hade en underbar dag i solen stående långt ute till havs. Uscha mig!! De var rosiga och fina om kinderna när de kom hem med kvällens lyxmiddag. En stor och vacker havsöring.

Känner att jag har mycket att berätta så jag får återkomma senare.
Kram så länge. :)

2 kommentarer:

  1. Vilken bjässe, det ser ut som det blir en rejäl middag! Ha det bra Kram

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken fångst! Så underbart att få en sådan fisk. Jag är grön av avund. Grattis till sonen.

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina