Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 19 januari 2009


Hej hopp!
Vi började Söndagsmorgonen med att måla en gammal pall. Den har tillhört min mormor och vi har länge funderat över vad vi kunde göra med den. Synd att kasta men inte i skick att stå framme. Nu fick den vacker grå färg och vi klädde om den i fårskinn. Resultatet blev perfekt. Kunde inte hittat en vackrare pall, inte ens på Miljögården.
Nu står den så fint i hallen och väntar på att någon ska provsitta den.
Sedan startade vi projekt hacka ner kakel. Det var inte lätt ska ni veta. Jag hackade och maken plockade ner skåp och fläkt. Sedan tog han över och jag greppade dammsugaren. Usch vad smutsigt det blev, men så mycket mera ljus vi kommer att få i köket.
Mormor och Morfar ringde innan lunch och bjöd pojkarna på bio. Snacka om tajming. Visst är de vana vid att vi fixar och hjälper förresten gärna till, men bio smäller ändå högre.
När de kom hem var vi klara såhär långt och vi åt pizza och till fika bjöds det på blåbärspaj.
Kvällen avslutades med Handboll såklart. Heja Sverige....
Nu är det måndag och en ny vecka ska ta form. Hoppas ni får en härlig vecka med soligt väder och många sköna stunder tillsammans med människor ni tycker om. Jag ska ta hand om min febriga son och planera in ett möte med mina syskonbarn. Ibland längtar jag efter " mitt lilla hjärta" så det kniper i magen. Massor av kramar. :-)

1 kommentar:

  1. Vilken fin pall!

    Och jag blit väldigt sugen på att sätta igång med mitt kök nu! (Fast helst igår...)

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina