Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 17 oktober 2016

Bastudröm

Hej min vän!
Hoppas du har det bra. Jag har det såå mysigt. Sitter just nu i huset i vårt paradis och njuter. Skogen  skiftar i de mest vackra röd, orange och gula färger. Jord och mossa som doftar så gott. 
Maken och jag har gått en lång svamprunda men, tyvärr, inte mycket i korgen. Det är så torrt att jag aldrig skådat värre.
Nu har jag plockat upp paddan och bryggt mig en stor kopp te. Maken och killarna är fortfarande ute. Vi började ju bygga bastu i sommar och nu ska de fortsätta lite till.
Känns som ett evighets projekt.


Jag längtar så. Tänk att sitta där med sjöutsikt och prata om allt och inget. Samlas kring värmen och bara njuta av nu. Stoppa tiden, fånga dagen och ta hand om spända ryggar och ömmande leder.
 Jag skulle lätt vilja ha en bastu hemma också. Jag har sett att det blir allt vanligare med en fristående bastu i villa trädgårdarna.

Men mannen jag är gift med har inte alls lika bråttom som jag. Han vill göra allt från grunden. Här i paradiset ska det bli en timrad bastu "ala" gammal stil. 
Jag har fått vara med och tänka lite och min största önskan är ett trädäck utanför med en ljugarbänk.
Jag fattar bara inte att det måste ta sådan tid. 
Alltså fördriver jag tiden med att klicka runt på olika sidor och hitta ännu mera inspiration. Det finns så mycket fint. Både för den händige, med all tid i världen, men även för den som vill kunna njuta redan nu. 
Kolla här om du är sugen. 
Nu ska jag grotta ner mig och drömma mig bort.
See you!
Kram Kristina


2 kommentarer:

 1. Så härligt det låter med en "egen" bastu.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Våra paradis kan finnas på olika ställen och likaså med avkopplande möjligheter. Själv är jag inte jätteförtjust i just bastu, men förstår ändå precis vad du menar. En plats eller en aktivitet som får axlarna att sjunka och ömma leder att mjukna är guld värt. Oavsett vad det är som får oss att känna så<3

  Roligt att du är tillbaka i bloggvärlden, jag försöker också ta mig tillbaka sakta men säkert. Konstigt det där, när jag tycker något är så roligt och ändå inte kommer mig för. Tror närmast det faktiskt handlar om prestationsångest fastän det inte alls behöver vara någon press på att det ska vara något speciellt egentligen.

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina