Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 14 juli 2016

Att stanna upp!

 Hej Torsdag!
I morgon är det egentligen min sista arbetsdag innan semestern men jag valde att ta ledigt ett par dagar tidigare.
Min kropp väsnas och vill inte riktigt som jag. Alltså har det blivit mycket sömn och återhämtning i form av trädgårdsfix och promenader i lugnt tempo.
Det känns bra att lyssna på kroppen, men ack så svårt att inte orka, att inte kunna prestera så som man vill och önskar.
Jag har lyssnat på ett par riktigt bra sommarpratare bla Malou von Sivers.
Hon sa ett för mig nytt ord som jag genast blev kär i.
För att må bra och kunna ta hand om sig själv på bästa sätt måste man ha självmedkänsla.
Fint ord och så rätt, så klockrent.


Något annat jag blivit kär i är Hasselört. Denna fina glansiga marktäckare. Jag har den sedan tidigare på ett par ställen i trädgården men vill bara ha mer, mer och mer.
Skulle t.o.m kunna gräva en rabatt bara för att få plantera mera.
Vädret har varit till sin fördel och jag har påtat och vattnat. Läst och lyssnat på radion. Gått in och slumrat en stund för att sedan fastna i ogräs och blomstermys igen.

Egentligen har jag massor att berätta men det får vänta. Jag kommer tillbaka. Du ger mig kraft och det är härligt att låta fingrarna dansa över tangenterna.
Stor kram Kristina.

2 kommentarer:

  1. Skönt för dig med semester, hoppas du snart känner dig bättre. Själv tycker jag hela vårens trötthet kommit ikapp mig men det är väl därför vi har vår semester :) Kram Suss

    SvaraRadera
  2. "Härligt att låta fingrarna dansa över tankgenterna..." - det är ju precis så det känns, att få skaapa något fint med några ord och rader. Vad ljuvligt med hasselört, det är en av mina favoritväxter och jag blir sugen på trädgård när jag läser. Lycka till med självmedkänslan, jag jobbar på min här på mitt håll! Kram, Ulrika

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina