Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 19 juni 2016

Med ett leende



....på läpparna och med en värme av kärlek somnade jag igår kväll. Kroppen var trött, benen värkte efter en heldag men jag, jag var inte trött. 
I födelsedags present fick jag en överraskningsdag med familjen och våra närmsta vänner. Jag fyllde år den 27 maj och igår var det dagen D. Jag ska villigt erkänna att jag inte egentligen gillar överraskningar. Jag vill ha kontroll. Veta vad som är på gång. Det pirrade lite otäckt i magen.
Vi åkte tidigt, tog tåget till Helsingborg. På tåget serverades bubbel och vi skålade. Jag fick ett fint glas med en rosett runt om. Från Helsingborg tog vi båten till Helsingör och strosade runt. Tittade i butiker och njöt av det fina vädret. Enligt tradition gick vi till stora torget och åt smörrebröd och drack vin. Solen kom fram mellan molnen och mmmmmmmm så mysigt. Vi småpratade och njöt av varandras sällskap. Killarna pratade fotboll och skojade. De är så fina mina godingar. De växer lite för snabbt men, ack vad jag njuter av att titta på dem och känna att de är mina. 

Jag som firades fick köpa mig ännu ett par Ihlse Jacobsen stövlar. Denna gången ett par röda. Glad som en liten unge gick jag ut ur butiken och min goa make virrade på huvudet. 
Efter ett par timmar hoppade vi på tåget och åkte till Lousiana. Ännu ett favvo ställe. Vi tittade på konst, njöt av sol och en öl, strosade runt i trädgården och kände in livet. Lousiana ligger så vackert beläget vid vattnet, trädgården gammal och fridfull. Allt är så fullt av lugn och det känns som en stressfri zon.  Jag skulle lätt kunna åka dit en gång i månaden. Jag hittade ett vackert trä armband i orange som fick följa med hem. 

En stressfri zon kan man inte beskriva nästa plats....... Nöjesfältet Backen. Det köptes åkpass till de modiga och vi andra tittade på. Vi åt god mat och strosade runt bland karuseller, marknadsstånd och lotteristånd. Det skrattades, tjoades och doftade gott av popcorn och brända mandlar. Jag åker inte karuseller men gillar ända nöjesplatser. Alla glada barn och föräldrar som tålmodigt står och väntar när de bara ska åka en gång till........

När dagen övergick i sen kväll åkte vi hemåt via Köpenhamn. Vilken dag, vilken födelsedagspresent. 
I dag har vi mest skrotat runt och njutit av att ha trädgård. Rotat lite i rabatterna, druckit kaffe ute och nu i kväll grillat helt underbara kycklingspett. Maken snodde ihop en marinad av lite av varje men med en sting av sambal oelek och stark chili.

Nu väntar fotboll. Schweiz mot Frankrike och en liten skål med paj på hallon och rabarber.

Kram Kristina ❤️



2 kommentarer:

  1. Vilken härlig present. Grattis i efterskott. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Det låter som du haft en helt underbar helg. Vad härligt! Det var du definitivt värd.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina