Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 26 januari 2014

Söndag med snö i bagaget

Ja se det snöar!!
Det är inga stora flingor, men det yr vackert utanför våra fönster. De vita flingorna läger sig tillrätta i det frusna gräset och förhoppningsvis vill de ligga kvar.
Snälla.......
Det blir så mycket ljusare ute och alla barnen blir så glada över lite snö.
Skånsk barn är otroligt duktiga på att ta tillvara på det lilla. De springer runt med spann och spade och samlar ihop det lilla som finns. Det spara och sedan om de har tur kan de göra en gemensam snögubbe.


 Lillebror och jag myser inne idag. Vi ska snart ge oss ut på tvångspromenad men det tar emot. Vi har kurat i sängen med en mysig film. Det var längesedan jag såg något animerat. Förr kunde man de flesta filmerna utantill. 
Frozen
Denna gulliga film skulle jag kunna se både en och två gånger till. 
Enkel, söt och med otroligt vacker musik.
Maken är i skogen, sista stor jakten detta jaktår. Storebror hänger i någon handbollshall, borde skriva suck när det för en gång skull är matchfritt men, tjejerna skulle spela. Inte för att han egentligen bryr sig men kompisarna ville hänga där. Ye right!!!
Som ensam tjej i denna familj hejar jag på, vore kul med lite sällskap och viss kvinnlig förståelse ibland.


Nej nu tar vi tjuren i hornen och går ut en liten sväng. Frisk luft och rörelse i benen är ett måste för denna kropp även om hundis är på annat håll.

Stor söndagskram 
Kristina

6 kommentarer:

 1. Det låter som här..inte alltid lätt att vara ensam men ack så fina killar vi har runt omkring oss. Dom fixar och hjälper oss på alla sätt. Här blir det bubbel bad med båda dom yngre i familjen, det är en sån mysig stund med härligt prat. Har du list med en bia en kväll eller ett restaurangbesök, eller båda?
  Kram Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt efteråt när man har gått sin promenad. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag tittade alltid på alla disney-filmer och liknande förr. Saknar dem lite, det sägs ju att de är riktigt bra, de som kommit på senaste (haha, nu lät jag som 85 år gammal ungefär). Hoppas snön ligger kvar, för vinter med snö är ju fantastiskt som liten!

  SvaraRadera
 4. Igår muttrade jag över snön men efter att ha hört barnen som skrattade så dom tjöt när jag gick förbi isbanan så ångrade jag mig=)) Det hör ju till nu och barnen älskar det.

  Och tack fina du för din underbara kommentar!!
  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 5. Frozen är underbar :)
  Mysigt med lite snö.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Ska försöka tänka på hur skönt det är efteråt och ge mig ut i snön nu ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina