Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 5 september 2013

Jag borde nog samla

alla dessa finingar i en bok. Läs bara här. Vilka kloka ord från en liten kille.

När lillebror inte kan somna brukar jag berätta om när han var liten, eller om saker han sagt eller så drömmer vi oss tillbaks på någon resa vi gjort.. Han älskar det, ja det gör jag med.
Lampan måste vara släckt och vi ligger tätt, tätt.

" Vi sitter på balkongen och kopplar av efter en dag på stranden. Det susar lite lätt i palmerna som försöker sträcka sig in över bordet. Vi sitter och tittar på de söta kattungarna som leker nere i gräset. De smyger fram mot vattenspridaren, nyfikna men lite rädda. Plötsligt hör vi en bjällra och vips far ni in genom sovrum och kök, ner för trapporna och ut på grusgången. Jag kommer efter och vi stannar vid vägkanten. Där kommer den gamla fåraherden och alla hans får. Två hundar springer runt och skäller på de får som inte följer flocken. Den gamla mannen ger oss ett underbart tandlöst leende och vinkar med käppen. Mamma, mamma kan vi inte ta en med oss hem ropar du och pekar på ett av de små lammen. När kvällens procedur är avklarad går vi tillbaks till hotellet där pappa fixat till en underbar tapas tallrik. Du plockar fram en iste ur kylen och jag får gissa hur många gånger du kan vicka på den lilla flärpen innan den går av........
Jag lutar mitt ansikte mot solen medan du och storebror tar ett sista dopp i poolen. Ni turas om att kasta ett mynt mot bottnen som den andra ska hitta.........."

Jag njuter och proppar honom full med gos.Snart är den tiden förbi det vet jag men, nu ännu är den här.Kram Kristina

Vill du läsa fler kul grejer som barnen sagt klicka på etiketten " Härligt sagt ur barnamun "

3 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart! Ni är så fina ni två, ja hela familjen förstås ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att kunna berätta sådana händelser, det måste han tycka är jättemysigt. Jag har inget minne så jag minns knappt när de var små. Tur jag skrivit upp en del i en bok.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Vilka underbara minnen ni måste ha tillsammans. Vad fantastiskt det måste vara att dela en människas hela liv med den. Ååååh!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina