Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 3 juni 2013

Måndag and I´m in love.


Hej!
Sitter i skuggan och skriver. 
Längtar efter maken som jobbar länge idag. Konstigt men jag längtar alltid mer efter honom när vi tillbringat mycket tid tillsammans. Min fina pusselbit och livskamrat sedan tjugo år.



Blommorna på mitt köksbord sjunger på sista valsen men det är ju då de är som roligast att fotografera. Sedan drar jag av bladen och tar med mig dem i badet. Jo det är sant. Det luktar underbart och känns väldigt lyxigt.
Lyxigt är det också att gå runt i trädgården. Det är så fint när allt blommar och höstens alla tankar om att flytta till lägenhet är som bortblåsta. 
I lördags hade jag födelsedagsfest. Man har liksom gått och blivit ett år äldre :)
Vi satt på uteplatsen till långt in på småtimmarna. Vi turades om att välja musik från spotify och sjöng hellre än bra...........
Jag bjöd på Mexikansk buffé och det blev succé.
Marinerad kyckling, potatissallad och tomatsalsa.
Så gott!!!
Till kaffet bjöds gästerna på passionstårta.
Alla recepten kommer från Allt om mat nr 7

Mina nära och kära prickade så rätt i deras val av presenter och jag tackar och bugar. Det blev både smycken, böcker och trädgårdspynt.
Jag som älskar att fylla år längtar redan till nästa år.

Stor kram 
Kristina


5 kommentarer:

  1. Låter verkligen som att du hade en riktigt bra födelsedag! Och rosor i badvattnet låter både lyxigt och vackert :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig sommarfest. Grattis i efterskott!

    Och visst saknar man mer när man blivit lite "extra van". När jag och karln kom hem från Kina efter att ha spenderat varje minut i två veckor med varandra saknade jag honom så jag höll på att bli tokig vid lunch på dagarna :)

    SvaraRadera
  3. God kväll gulle dig!
    Först av allt så måste man ju då få gratulera så här i efterskott, så jag skickar i stunden en bamsekram till en av mina fina bloggvänner!!!!
    Började nästan att dregla av allt gott som ni smakade på!! Jag blev sugen på att prova alltihop. Jag tänkte kolla hur mycket det var du fyllde men sedan såg jag att du hade plockat bort den fina bilden på dig längst upp i hörnet med din presentation. Gillade du den inte längre, om du frågar mig så var den bra men men man väljer ju själv(och det är ju inte min blogg...#ler) din nya header är för övrigt supersnygg!!!

    Tack så jättemycket för dina ord angående min dotter och hennes skolval. Jag gör faktiskt det , klappar mig på axel för du ska veta att det har varit jobbiga dagar bitvis. Med tanken om vi gör ett rätt val. Nu känns det iaf som ett väldigt bra alternativ.

    Kul att din son valde en sådan linje, det fanns inte när jag var ung annars hade jag garanterat gjort samma val som han. Hälsa honom det! Och Lund är ju inte så fasligt långt hemifrån er.

    Önskar sig en underbar vecka
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Vilket härligt födelsedagsfirande, Grattis i efterskott. Att längta kan vara lite härligt.....

    Ha en fin tisdag. Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis i efterskott!
    Det låter som ett härligt födelsekalas.

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina