Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 21 november 2012

Uppgradera ditt lagrings konto

Hej Onsdag!
Hela dagen har jag fått påminna mig om att det är just onsdag och inte torsdag som jag envisats mig med att tro. Visst är det konstigt att det kan kännas som om det vore...... fast det inte är.
I kväll har jag skippat alla måsten och bara myst. Det har varit mycket en tid och ja, det sätter sig direkt.
Stress har en förmåga att suga sig in i min kropp och bråka. Jag vet att jag är stresskänslig, men ändå blir jag lika förvånad varje gång jag faller ett par trappsteg.

I kväll har jag druckit te, suttit i soffan med en trave böcker och bara tankat energi. Jag har min lilla lista på saker som borde göras men i kväll ligger den i kökslådan.
I måndags fick jag ett paket av finaste Maria. I paketet fanns en bok och jag blev så glad att jag inte riktigt kan förklara. I kväll tänkte jag skriva om boken och om min glädje över att ha en så underbar vän. Jag tog lite bilder och orden, meningarna  finns redan klara inom mig.
Så skulle jag ladda över bilderna och då grrrr Uppgradera ditt lagringskonto.
Jag har fått lite inside info om hur detta kan kringgås och jag ska ta i tu med det fast en annan dag. Nu ska jag fortsätta mysa, mysa och mysa.

Ha en härlig kväll
Kram Kristina

12 kommentarer:

 1. Huu ja, stress är inte att leka med. Är också väldigt stresskänslig efter att jag sprang in i den berömda väggen för 2½ år sedan :/ Hoppas verkligen du tar hand om dig och myser ordentligt... Jag upptäckte då att man har så många måsten som egentligen med närmare eftertanke faktiskt kan vänta till imorgon...eller en annan dag *ler* Hoppas du hittar harmoni.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag är också stresskänslig, men har svårt att definiera vad som händer med mig, förutom att jag får hv och blir yr: Får svårt att lyssna och ta till mig vad folk säger och det känns som hjärnan är på väg att svullna!! Ha ha gud vad dumt det lät!
  Jag får betala till mr google, 17 kr/ MÅN!
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Vad mysko detta verkar vara med bildlagringen. Det verkar vara fler som fått denna info samtidigt. Men någon skrev att de ignorerat detta och bilder kunde trots det fortsatt läggas upp...

  Men ett alternativ för att spara utrymme är att minska ner bilderna. Lägger man upp direkt fr kameran så är ju bilderna på flera tusen pixlar o det slukar utrymme. Jag lägger nästan bara upp bilder som är runt 600-800pixlar.

  Och du, jag har koll på dig ;). Ta hand om dig vännen... :)

  Varm kram

  SvaraRadera
 4. Trist det där med upplagringen. Har hört flera som betalar för att kunna ladda upp fler bilder. Jag har ännu inte hört något, och kan heller inte se mitt picasa-album. Så jag har ingen aning om hur det ser ut hos mig.... Men jag har alltid laddat upp bilderna i den storlek de har på bloggen iallafall och det är väl bra antar jag.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Ibland behöver man stanna upp och andas , jag känner av stress direkt , inne i huvudet åker man karusell i en förfärlig hastighet ! Var rädd om dig. Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas du mår bättre! Alltid jobbigt att känna sig stressad! Var rädd om dig bara.
  Kul utmaning till söndag!
  Jag har fått betala in en gång för att få plats med bilder, det var ca 40:- Kram kram

  SvaraRadera
 7. Jag betalar också ca 40 kr per år ..(.tyckre det är en liten peng ...och oerhört smidigt för att ha det där albumet tillgängligt..*ler

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera
 8. Känner igen det med att förvånas när "kroppen säger ifrån" av lite för mycket stress! Skönt att vila och koppla bort alla "måsten" just då!
  Ha det gott!
  *Kram Helen

  SvaraRadera
 9. Vila och mys och lova att du är rädd om dig. Låt gärna boken bli en ursäkt för att sitta kvar i soffan med en mjuk filt och en kopp te.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Enklast är att fixa ett gmail-konto, du kan ha flera o under Inställningar i din blogg kan du ge tillstånd till fler mailadresser. Det ger dig ny lagringskapacitet.

  SvaraRadera
 11. Jag fick också det där meddelandet och betalar nu snällt för ett större lagringsutrymme. Inte kul!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 12. Fyllde också upp mitt konto nyss. Men såg när jag läste lite att bilder under 800x800 och video under 15 min inte räknas med i begränsningen på kontot. Det är ju hyfsat stora bilder det med så nu minskar jag ned dem till den storleken och då går det bra. Lycka till!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina