Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 13 september 2012

Nyttigheter

Vi i Sverige äter 87 kg kött per person och år. Jag älskar kött. Vi äter nyttigt, försöker äta vegetariskt och någon fiskrätt per vecka. Vi är noga med vilket kött vi köper, dessutom jagar maken så det finns mycket vilt i frysen. Men 87 kg..... fattar du :)

Detta måste blandas ut med andra nyttigheter eller hur. Sallader, mycket grönsaker och rotfrukter så klart men CHOKLAD är icke att för glömma.
Jag har en förkärlek för det alldeles vanliga marabou chokladet. Kallt ska det vara och ätas tillsammans med en kopp kaffe eller ett glas kall mjölk. Mmmmmmmmmmm marabou

På facebook såg jag en vän som köpt vitt marabou. Spännande tänkte jag, men efter att ha dammsugit alla mataffärer i min närhet är jag fortfarande utan vitt choklad. Men det gör ingenting då jag hittade en annan sort som lätt toppar listan.
Vanlig marabou fylld med typ kladdkaka och någon krisp. Så god.

Nu ska jag på mysfika hos Maria.
Se you!


2 kommentarer:

  1. Här är en till som bara älskar Marabou mmmmummmsss om jag inte minns helt fel så var där ett vitt Marabou choklad i vintras" winter" något heter det. Det var nog något don släpper precis som jordgubbs varianten som kommer på sommaren.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Mmmm, ja choklad är mums. Tack för mysfikan igår:)
    Kram Maria

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina