Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 27 juli 2012

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland.

stunder av lycka, att bara ha varandra.
 Hej!
Nu är här tyst kan ni tro. Min syster och hennes mysiga familj och mina fina föräldrar har vinkats av och styr nu kosan hemåt. Vi hade en helt underbar dag i vår badvik i går. Vädret visade sig från sin bästa sida. Spegelblank sjö, varmt vatten, god picknick mat och badglada barn.

Nyrökt sik och abborre.
Länge, länge satt jag och tittade på mina föräldrar där de satt i vatten brynet och tittade sig omkring. Jag kunde riktigt känna med dem trots att vi inget sa.
Jag önskar så att jag också får uppleva många, många år med mina barn när de är vuxna och har egna barn. Det måste väl vara varje förälders dröm att barnen och deras familjer är vänner, att man kan umgås och trivas tillsammans. Vi skrattar mycket i min familj men det blandas också med allvar och eftertänksamhet. Det är viktigt att lära barnen att leva i nuet men så klart minnas och glädjas åt saker som hänt.

Här i paradiset fyller vi deras minnes ryggsäckar med skratt, gos, upptäckarglädje och galenskap. Detta blandas sedan med god mat, underbar sjöutsikt och härliga skogspromenader.

Nä nu är det dags att starta grillen!

Ha det bäst!
Ps glöm inte OS invigningen i kväll kl 22.00

1 kommentar:

  1. Vilken underbar dag! Jag tänker också på det ibland - hur det ska vara att ha vuxna barn och kunna vara vän med dem och även se hur familjen utökas med flera generationer... Du skriver så fint!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina