Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 19 juli 2012

Bäst i skyttetävlingen

Så landar jag här igen. Mysigt att avsluta och sammanfatta dagen med dig.
Kvällen börjar övergå i natt, ute märks det att vi trots fina kvällar går mot mörkare tider.
Killarna är och hämtar nätet. Hoppas på bättre tur i kväll. I går var där bara en sik. Bättre än inget men de skojar om att ta hem massor av mat till familjen och hum.........en rökt sik på fem personer.


I dag på lunchen hade vi denna fina utsikten. Jag smög in efter kameran och titta så fint hon poserar.
Eftermiddagen bjöd på varmt härligt sommar väder. Barnen hade krig med vatten ballonger och efter det hade vi skytte tävling. Storebror hade riggat upp flera olika saker vi skulle träffa, bla en gammal stekpanna, en pet flaska och vatten ballonger.
Jag hade inte provat vårt nya gevär, men det gick jätte bra. Mata in, ladda, sikta och skjuta. Pang!
Fattar ni, jag träffade allt. Stolt och ganska kaxig uppsyn har jag stoltserat med i kväll.
Gevär med små barn tänker du kanske nu. Maken är jätte noga. Barnen har verkligen respekt och förstår allvaret med vapen. Aldrig att någon går framför och det finns alltid en vuxen med.

I kväll har vi och en familj till varit på middag hos en barndoms vän till P. Han har sin stuga nere på näset och efter middagen kunde barnen inte hålla sig längre utan badade för femtio elfte gången. Hua mig!
Storebror och hans kompis tog sedan en tur med kanoten, spegelblank sjö och alldeles tyst.
Jag blev också sugen så håller vädret i sig blir det nog en tur på tu man hand med maken i morgon.

Nu ska jag krypa upp i soffan och se OS glimtar från 1988. Bara åtta dagar kvar till OS i London.
Vad tror du, om jag önskar riktigt ordentligt eller berättar att jag är sugen på en kopp te så vips kanske jag har en rykande kopp i min hand.

Tjingeling!


6 kommentarer:

 1. Ibland funkar de där små hintarna om en tekopp :-) Vilken ljuvlig bild på älgen, med skogsbrynet i bakgrunden och den där nästan drömmande atmosfären. Vilket oerhört vackert land det är, Sverige, jag var nog hemmabild ett tag men drabbas i magtrakten när jag ser fina bilder hemifrån. Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 2. Bor det kanske en jägare i dig också? Jag hade aldrig ens vågat prova att skjuta prick ;) Härligt att läsa om hur mysigt ni har det. Nu ska vi också ha det mysigt. Hundordningen är återställd och jag har min gosiga kompis hos mig igen.
  Kram till dig och hälsningar till familjen
  Maria

  SvaraRadera
 3. Heja dig..kul att få vinna lite ibland, det stärker självförtroendet och det uppstår en härlig känsla i kroppen!Själv sköt jag luftgevär med min pappa när jag var mindre, gick faktiskt och tränade och höll på. Det är ju himla länge sedan men jag minns fortfarande känslan av att ha satt träffarna så där klockrent.Fin bild du fick på älgen, vad bra att han stod stilla. Jag tänker försöka få med lite foton till er söndagsutmaning. Hoppas att jag hinner annars visar jag dem på måndag istället.

  Ha det rackans gott i helgen fin du!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 4. Jag tål ju inte fisk, men jag kan ju ändå hoppas ni har bättre fiskelycka!
  Jag var på femkamp med mitt jobb, där man skulle skjuta med luftgevär. Jag och en massa karlar som alla jagade älg. Gissa vem som prickade allt och vilka som inte gjorde det?! ;-D Oj, vad det börjades letas fel på vapnet, på ammunitionen, på måltavlan....

  SvaraRadera
 5. Jagar ni i familjen eller är det bara prickskytte? Vi har en jägare i familjen. jag ska ju ut och resa i morgon, men jag hoppas kunna ladda upp bild till fotoutmaningen under resans gång.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina