Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 12 september 2011

Blöt som en vatten sjuk gräsmatta.

Har man inte regn kläder med sig när man cyklar i väg en kväll som denna, får man nog skylla sig själv.
Kvällskonferens med implementerings arbete. Låter kanske inte så spännande men det är det faktiskt.
Eftersom detta arbetssätt är nytt för oss alla, samman svetsas vi till en stor härlig grupp.   Förhoppningsvis blir det spännande diskussioner i personal rummet, nya tankar som tar plats på hund rundan och mycket dokumentation, ............som jag tycker så mycket om.

Nu är jag hemma igen, uppkrupen i soffan tillsammans med lillebror och IDOL deltagarna. Engelsk läxan är inpräntad, gympa påsen packad och hunden har fått sin runda.
Storebror har stängt in sig på rummet och skypar med någon hemlig :) Om en stund börjar The good wife och då kryper han nog fram ur sin grotta.
Maken är borta med jobb och väntas inte hem hem förrän i morgon, så lillebror kommer med all säkerhet att ta det manliga ansvaret och skydda sin mamma från bovar och banditer, vilket i klartext betyder attjag får nog en natt gäst.
Livet är bra härligt!!!

I kylen ligger det ett öppnat choklad och väntar på att jag ska bryta av en bit, men icke. Har tänkt låta det ligga där till fredag..........vi får väl se hur ståndaktig jag kan vara.

So long!

Förresten, kom att prata om härliga saker som barnen sagt, jag försöker skriva upp dem. Har en hel del här under etiketten " härligt sagt ur barnamun" här kommer en favorit i repris.

2 kommentarer:

 1. Fina lillkillen börjar bli stor. Tjusiga bilder genom åren.

  Fredagen den 23/9 blir jättebra. Antingen är du välkommen hit vi halv två/två eller tar vi oss en tur till Västra ströö!
  Det är vilket som. Om du vill kan du maila mig ditt mobilnummer så kan vi ha lite sms kontakt när det närmar sig!

  Här hade vi pers.möte i går och föräldramöte i dag så jag är både mör och nöjd nu. I morgon är det möte på Centralskolan så kvällsaktiviteterna behöver man inte oroa sig för denna veckan!

  Vi hörs snart igen
  Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 2. Vi får se till att spåna tillsammans över lättfixade, egenhändigt gjorda julkort! Ska se om jag kan komma med några användbara tips.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina